Flyer Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Rzuć cenę . Może być priv. Cena za auto to 45k, to żadna tajemnica. Mechanicznie ogarnięte na tip-top (Nosb/R-Performance/AWRacing), po kompletnym remoncie silnika, z nowym osprzętem, zawieszenie praktycznie nowe, wnętrze w stanie jak z fabryki. Wizualnie wymaga delikatnej korekty (na drzwiach kierowcy pojawiła się rdza od niedokręconej listwy drzwiowej, która wytarła lakier, trzeba wymienić szybę czołową), ale to pryszcz. Poważnie zainteresowanych zapraszam na priv
Rederyk78 Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Sorki chodziło mi o silnik Jakbyś sprzedawał oczywiście.
C4NC3R Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 @up, bardziej opłaci się kupić całe auto
Dydol Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Nawet nie mam co marzyć, ale zaryzykuje - auto sprzedane ?
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Nawet nie mam co marzyć, ale zaryzykuje - auto sprzedane ? Nie, stoi u mnie w garażu... jest do wzięcia. Nie mam kompletnie czasu się tym zająć... a żeby sprzedać muszę je przerejestrować
RumJanek Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Nawet nie mam co marzyć, ale zaryzykuje - auto sprzedane ? Nie, stoi u mnie w garażu... jest do wzięcia. Nie mam kompletnie czasu się tym zająć... a żeby sprzedać muszę je przerejestrować Mam lepsza propozycje dla ciebie, mówię jako kolega, najwyżej odpalasz "krzynke piwa"... Masz wiele zdjęć, wystaw na ebayu UK, zrób ciekawy opis i koniecznie zamieść wykres. Tutaj jest pełno 'fanatykow' Audi, może się sprzedać jeszcze z większym zyskiem, ja gdybym miał trochę inna sytuację, wziął bym ją z miejsca od ciebie. Na obecną chwilę wtopilem kasę w B6 i B8, więc nie mam wolnych £9k, otherwise Twoja perełka była by na pokazy tutaj. Jesli chcesz obydwie moje na zamianę z niewielką dopłata, zastanowię się nad transportem aut do Polski... Aha, mam CAHA ośke i AVF w quattro :] Pozdrawiam Rum Edytowane 5 Stycznia 2017 przez RumJanek
Indi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Wrzuć jakieś foty bo wszystko jiz wygasło, albo poślij mi na pw ;-)
Rekomendowane odpowiedzi