Roger_35 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Mam pytanie z innej bajki. Też mam Bose i prawdę powiedziawszy nie jestem zadowolony. Przy niskiej głośności bas jest prawie żaden, przy wysokiej dopiero się budzi. Też tak masz? W A6 mam zwykły concert z subwooferem i gra o niebo lepiej. Zastanawiam się czy to taka uroda kabrioletu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatteoAlessandro Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja nie mam żadnych zastrzeżeń co do basu - chodzi jak należy od samego początku czy muza jest cicho czy głośno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger_35 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dzięki za odpowiedź. Rozumiem, że Bose masz odpalone? Jak mogę sprawdzić czy u mnie też jest włączone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatteoAlessandro Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 wszystko jest w ustawieniach rns-e, warto tam również uruchomić tryb cabrio o ile nie masz jeszcze uruchomionego jeżeli masz inny model radia to niestety nie zgłębiałem tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger_35 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Mam rns-e. Kodowanie VAGiem czy wchodzę w jakieś ustawienia po prostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatteoAlessandro Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 kodowanie VAG-iem, wszystko masz opisane tu na forum w dziale o VAG i RNS-e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger_35 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dzięki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Zajeb... Audica Zima garaz czy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatteoAlessandro Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 dzięki ...... zimą będzie normalnie jeździć bo i w domu i w pracy mam garaż[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 11:36_________________________________________________Zima przetrwana więc pora na zmiany skoro wreszcie można jeździć bez dachu :-) Właśnie zamówiłem w Kufatecu lampy tylne od B7 wraz z przejściówkami na kable - w ten sposób już tylko wprawne oko rozpozna że to B7 było kiedyś B6 :-) http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1221 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffi_wawa Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ile Ci spala tak średnio to auto w mieście? Oczywiscie nie według komputera, tylko tak naparawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatteoAlessandro Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 powiem tak, na pełnym baku w mieście robię ok. 500 km, w cyklu mieszanym ok. 600 km w trasie 700 km - tylko tak to mogę określić pali ogólnie dużo - komputerowo od 12,5 do 14,5 w mieście ...... ale radość z jazdy wynagradza mi w pełni koszty wachy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffi_wawa Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Czyli widze że ten typ tak ma, bo u mnie mniej więcej tak samo to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatteoAlessandro Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Raffi zmień sobie opis silnika w profilu bo masz z poprzedniej fury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffi_wawa Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 W sumie to tamtą furę jeszcze mam, ale usiłuję sprzedać, a profil przewiduje tylko wpisanie jednego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probi101 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Piękne auto i kolor..Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffi_wawa Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 przejrzalem raz jeszcze twoj temat (zdjecie twojego srodka) i jankesom nie chodzilo o bezpieczenstwo przypadkowego otwarcia dachu, a raczej o wygospdarowanie dodatkowego miejsca na kubki z cola z jakiegos syfmc'ka :> :> To chyba na specjalne zamówienie był ten tunel śrdokowy z takim uskokiem za skrzynią i z miejscem na kubki Bo ja też mam wersje z USA i mam tunel taki jak u arturro_A6, a co za tym idzie guzik do otwierania dachu też bez problemu obsługuje bez podnoszenia podłokietnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatteoAlessandro Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 albo coś się po drodze zmieniło w budowie tego elementu, w każdym razie od kiedy założyłem moduł który automatyzuje otwieranie/zamykanie dachu to już mi to nie przeszkadza, a miejsca na kubki są super zarówno na kubki jak i np. na telefon i ładowarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffi_wawa Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 No ja mam dokładnie takie same uchwyty na kubek, ale zamontowane właśnie w podłokietniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatteoAlessandro Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 w podłokietniku czy pod podłokietnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffi_wawa Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 W środku, jak się podniesie tą klapkę górną są 2 uchwyty na kubki. Pod podłokietnikiem jest takie małe korytko tylko, w które mało co się mieści No i nie mam takiego uskoku za skrzynia biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi