Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] Niebieskie Cabrio 1.8T - nowy grill bez logo i czysta klapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grill paskudny :(

Za to kolor samochodu bardzo ładny :)

Opublikowano
  • Autor

na żywo jest dużo fajniejszy bo widać poprzeczne belki, no i lepiej wygląda z założoną tablicą rejestracyjną, fotki wrzucę jak zrobię na normalnym świetle[br]Dopisany: 27 Maj 2011, 18:32_________________________________________________Troszkę więcej nowych fotek

IMG_1763.jpg

IMG_1764.jpg

IMG_1766.jpg

Opublikowano

Auto fajne ale moim zdaniem grill jest okropny :sick3:

Opublikowano

Grill wyglada jak piec z filmu "Kevin sam w domu" :tongue4: Reszta auta kozak :good:

Opublikowano

popsules wyglad troszke ale jezeli Ty widzisz to inaczej to szacun

kolor piekny :good:

Opublikowano

Wg mojej skromnej osoby grill to wiocha, reszta ładna ale to bez znaczenia bo grill psuje wszystko.

Opublikowano
  • Autor

mi się podoba, widać że to nie jest klon s4 którym nie jest, jest masywny, ciekawie zmienił samochód i pewnie nie jedna osoba zastanowi się co to za auto - a ja tak lubię

wszystko jest kwestią gustu, dla osób siedzących głęboko w temacie audi moja przeróbka jest pewnie kontrowersyjna ale dla wielu innych już nie

Opublikowano

Niestety moda na chrom minęła, tak poza tym autko super :good:

Opublikowano
  • Autor

skoro minęła to i powróci - tak to już z modą bywa :-)

popatrz z resztą na okulary Jurka Owsiaka - ile lat wszyscy się nabijali a teraz wszyscy o takich marzą :-)

Opublikowano

wszystko fajne ale tak jak chlopaki mowia - ten gril :thumbdown: i te lusterka :sick3:

to jest modne ale w arabi saudyjskiej

Opublikowano

No to nowe żarniki zamontowane i nowy grillik też :-) Obok moja druga niunia :-)

grill1.JPG

grill2.JPG

git majonez, ale jak juz musi byc chrom to proponuje cos takiego (pasuje do normalnego a4) :naughty: :naughty: :naughty:

1640757653

Porównanie miej wiecej :kox: :kox: :kox::decayed: :decayed: :decayed:

5794949789_a66d667cdc_b.jpg

Opublikowano

No to nowe żarniki zamontowane i nowy grillik też :-) Obok moja druga niunia :-)

grill1.JPG

grill2.JPG

git majonez, ale jak juz musi byc chrom to proponuje cos takiego (pasuje do normalnego a4) :naughty: :naughty: :naughty:

1640757653

Porównanie miej wiecej :kox: :kox: :kox::decayed: :decayed: :decayed:

5794949789_a66d667cdc_b.jpg

swietne porownanie :good:

ten gril wyglada juz calkiem fajnie -delikatniej

Opublikowano
  • Autor

fajna przeróbka :-), ale ja bardzo nie chcę logo ani z przodu ani z tyłu, dlatego wybrałem wersję bardziej kontrowersyjną ale też i mało spotykaną - a taki był cel

dzięki bardzo Rafikk - super robota :hi:

Opublikowano

fajna przeróbka :-), ale ja bardzo nie chcę logo ani z przodu ani z tyłu, dlatego wybrałem wersję bardziej kontrowersyjną ale też i mało spotykaną - a taki był cel

dzięki bardzo Rafikk - super robota :hi:

Rozumiem :>

Miałem napisać na priv ale może jak ty nie bedziesz wiedział to ktoś podpowie... otóż czy grill z b7 cabrio (wersja zwykła) pasuje na 100% do sedana? :mysli: :mysli: :mysli: Bo szukałem na tej stronce co mi poleciłeś i tam te nakladki na grill sa w dziale cabrio jakby mialy nie pasowac do grill-a sedana ,wiec zgłupiałem :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Tutaj link:

<a href="http://www.chromemaster.pl/produkt/140/496/Przedmioty/Audi/A4/A4_8H_Cabrio/Audi_A4_8E_8H_Cabrio_Nakladki_atrapy_przedniej_Wysoko_polerowana_stal_szlachetna_IN_PRO.html">Nakładki chrom</a>

Wzialbym od Ciebie moze tego grila ale pytanie, czy na pewno podejdzie :kwasny:

jak ktos sie orientuje jak to jest naprawde prosze o odpowiedz, pozdrawiam :hi:

Opublikowano
  • Autor

ja zaryzykowałem i okazało się że wszystko pasuje bez różnicy czy cabrio, sedan czy kombi - dlatego na pewno będzie pasować

różnice są ale między zwykłym a s4/rs4 - tylko tamte nie pasują

pozdro

Opublikowano

grill1.JPG

grill2.JPG

japierdole952171.jpg

nic dodać nic ująć. A miałeś takie ładne auto.

Opublikowano

A jakie żarniki zapodałeś?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Philipsy[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 23:31_________________________________________________Na sprzedaż mój poprzedni Grill, polecam bo dobra Cena. Dla klubowiczów oddam za 350 zł

http://allegro.pl/show_item.php?item=1830643201

Opublikowano

pierwsza B7 w dziale B6 :polew: odkup od siebie ten grill zeby ci go ktos nie zwedzil i zaloz go z powroten :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

no way - nowy podoba mi się o wiele bardziej, ale to rzecz gustów o których jak wiemy nie ma co dyskutować