kokoo Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Nie rób żadnej konserwacji i napraw. To jest kontrolka od ustawienia xenonów. Psiadam europejską wersje auta a mieszkam w Angli w serwisie poprosiłem o opuszczenie świateł, po tym zaczła palić się ta kontrolka.
Trezor Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Ta kontrolka oznacza dokładnie niesprawność regulacji zasięgu świateł (samopoziomowanie). Oczywiście można nic z tym nie robić, ale światła będą świeciły bliżej niż powinny. Ja bym to sprawdził.
kozaki12 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 mi sie wydaje ze jednak wlasnie mozna zajrzec, zawsze to lepiej zeby bylo tak jak powinno byc
Trezor Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 mi sie wydaje ze jednak wlasnie mozna zajrzec, zawsze to lepiej zeby bylo tak jak powinno byc Jestem tego samego zdania. Nie lubię jak coś świeci na FISie, bo nie widzę nazwy radia, którego słucham.
kozaki12 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 haha dokladnie radio czy nazwe piosenki musi pokazywac :> powiedz Trezor, chlopaki z Dynosoftu dobrze sie spisali przy Twoim aucie prawda? Chcialbym w czerwcu jakos sie do nich wybrac...
Trezor Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 powiedz Trezor, chlopaki z Dynosoftu dobrze sie spisali przy Twoim aucie prawda? Chcialbym w czerwcu jakos sie do nich wybrac... Ja jestem zadowolony z ich roboty. Auto wyraźnie nabrało wigoru (choć nie powiem, bez wirusa też nieźle jeździło). A dodatkowo kręci się wyżej bez utraty mocy, czego brakowało mi przed wizytą w DynoSofcie.
Grisza79 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Robiłem w Tychach u Aliego w Dynosof'cie i jestem bardzo zadowolony... Nie te auto
kozaki12 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 na ile wam powykrecali auta? Wzrost sredniego spalania ropy? Odlaczaliscie filtry czasteczek stalych?
Trezor Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 na ile wam powykrecali auta? Wzrost sredniego spalania ropy? Odlaczaliscie filtry czasteczek stalych? Wszystko napisałem już w swoim wątku, ale odpowiadając na szybko: 1. 270KM 2. Chyba nie. 3. Nie.
Grisza79 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 na ile wam powykrecali auta? Wzrost sredniego spalania ropy? Odlaczaliscie filtry czasteczek stalych? Nie chciałem wysickać 7 potów z silnika i prosiłem o program na poziomie 270 PS. Wyszło 275PS i 530Nm. Ale pewnie za jakiś czas pojade na korekte... :gwizdanie: Spalanie się nie zmieniło Filtra nie miałem
kozaki12 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 dzieki za odpowiedzi Odnosnie tego filtra bede jeszcze myslal... Popytam, poczytam, zdecyduje
kokoo Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 U mnie Ali wykręcił 270km i 550Nm filtra nie miałem
AZIK Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 W Tychach mieszkam a pierwsze słyszę... puście jakieś namiary tak na przyszłość... jakby mi brakło szmocy choć dalej się zastanawiam po co w tym aucie I bieg chyba żeby ciężarówkę pociągnąć...
kozaki12 Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 http://www.dynosoft.pl/kontakt powiem Ci pierwszy raz wsiadlem w to auto to nie ze upalalem odrazu tylko jakos na nastepny dzien, to tez 1 bieg to tak mna zarzucilo ze nie wiedzialem jak 2 wbic hehe ale to jest jak sie wczesniej nie mialo stycznosci z takimi mocami
michalchelm Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Odnosnie tego filtra bede jeszcze myslal... Popytam, poczytam, zdecyduje W 3.0TDI DPF był już od 2004?
kozaki12 Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 powiem ze teraz sie troche zastanawiam... Dobre pytanie. poszukalem na mobile.eu i znalazlem jedna: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/details.html?lang=pl&id=129778108&pageNumber=1&tabNumber=1 tylko nie wiem czy ten ktos rzetelnie poskreslal rubryke wyposazen...
turdzi Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 to tez 1 bieg to tak mna zarzucilo ze nie wiedzialem jak 2 wbic hehe ale to jest jak sie wczesniej nie mialo stycznosci z takimi mocami dlatego proponowal bym ostroznie bo mozna sobie , a co gorsza komus nichcacy kuku zrobic
kozaki12 Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 dlatego proponowal bym ostroznie bo mozna sobie , a co gorsza komus nichcacy kuku zrobic Wiadomo nie ma zartow ale to akurat jak z kazdym autem, ale czasem trzeba kogos wyprzedzic i dobrze jak jest zapas mocy. Teraz doslownie muskam pedal gazu, boli troche po kieszeni tym bardziej ze wczesniej jezdzilem corolla 00' i mondeo 02' , ale cos za cos
michalchelm Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 NA WLEPIE: 7GG - MASZ FILTR 0GG - BRAK :>
turdzi Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 jezdzilem corolla 00' i mondeo 02' no wiesz corolla corolli nie rowna tak jak mondeo , kiedys tez u mnie byla w domu corolla tyle ze miala prawie 200 KM , mondeo tez znajdziesz ktore juz jezdzi np: ST220 ( zreszta bardzo ladne i fajne auto )
Rekomendowane odpowiedzi