Armi Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 To tylko konstruktywna krytyka, którą nie każdy umie docenić. Ale myślę, że w przypadku kolegi karolek61 będzie inaczej
Chowix Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Co do haka to kolega mówił, że potrzebuje Widzę tak czytacie.. Co do modów to każdy robi jak chce.. Znowu nie róbcie każdego auta takiego samego Podoba mu się to dobrze
topor Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Widze ze Ty nie czytasz;p "chciał bym wiedzieć co wam się w niej podoba/nie podoba i co mógł bym zmienić/dodać" do tego jest forum publiczne zeby wyrazic swoje ja, zjechac, docenic itd;) jasne ze jeden woli chrom na metry, drugi ledy na kilometry a 3 jescze co innego;p ale z tego wszytskiego na prawde mozna zrobil ładne auto:)
paput Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 To tylko konstruktywna krytyka, którą nie każdy umie docenić. Ale myślę, że w przypadku kolegi karolek61 będzie inaczej To o mnie?
Armi Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Nie, do wszystkich fanów chromu na metry i ledów na kilometry (jak pięknie topor napisał) czyli lubiących modzić ale bez gustu i poczucia dobrego smaku. Wielu na forum zaczynało od schematu: szpecenie auta (brewki, lusterka m3, chrom na metry, solary itd)->krytyka-> powrót do serii/modzenie czegoś nowego. Ja też tak miałem, mówili do mnie: nie montuj chromów. E tam, nikogo nie słuchałem a teraz wstyd mi się przyznać, że miałem to na aucie. Tak samo było z angel eyesami, bardzo mi się podobały ale na szczęście mnie skrytykowano. Ale nie do każdego krytyka trafia. Myślę, że w przypadku karolka61, będzie inaczej bo sam pisał, żeby napisać też to co się nie podoba. To nie .eu gdzie każdy każdemu przyklaskuje
paput Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Nie, do wszystkich fanów chromu na metry i ledów na kilometry (jak pięknie topor napisał) czyli lubiących modzić ale bez gustu i poczucia dobrego smaku. Wielu na forum zaczynało od schematu: szpecenie auta (brewki, lusterka m3, chrom na metry, solary itd)->krytyka-> powrót do serii/modzenie czegoś nowego. Ja też tak miałem, mówili do mnie: nie montuj chromów. E tam, nikogo nie słuchałem a teraz wstyd mi się przyznać, że miałem to na aucie. Tak samo było z angel eyesami, bardzo mi się podobały ale na szczęście mnie skrytykowano. Ale nie do każdego krytyka trafia. Myślę, że w przypadku karolka61, będzie inaczej bo sam pisał, żeby napisać też to co się nie podoba. To nie .eu gdzie każdy każdemu przyklaskuje ja chyba jednak pójdę w silver&black ale tak lajtowo
SoMeS Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Nie, do wszystkich fanów chromu na metry i ledów na kilometry (jak pięknie topor napisał) czyli lubiących modzić ale bez gustu i poczucia dobrego smaku. Wielu na forum zaczynało od schematu: szpecenie auta (brewki, lusterka m3, chrom na metry, solary itd)->krytyka-> powrót do serii/modzenie czegoś nowego. Ja też tak miałem, mówili do mnie: nie montuj chromów. E tam, nikogo nie słuchałem a teraz wstyd mi się przyznać, że miałem to na aucie. Tak samo było z angel eyesami, bardzo mi się podobały ale na szczęście mnie skrytykowano. Ale nie do każdego krytyka trafia. Myślę, że w przypadku karolka61, będzie inaczej bo sam pisał, żeby napisać też to co się nie podoba. To nie .eu gdzie każdy każdemu przyklaskuje również mogę się pod tym podpisać
aju Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 nie dość że 1,6 to jeszcze z chlapaczami no i te gejlookiangelejsypowerlajty z przodu wywalić a fela jakaś taka masywna, nie robi wrażenia mimo że to 18.. zresztą jak ma robić jak mi się wydaje że 19 nie robi u mnie
.Szczepan. Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Podstawa do chlapaki wywalic i przednie lampy. Później kolejnosc nie obowiązkowa jak juz koledzy wypisali wyzej.
karolek61 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 chyba go sprzedam i kupie sobie audi 80 b2... :>
topor Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 nie no nie przesadzaj;p szykaj b3 2,3 170km :tongue4:
aju Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 i kupie sobie audi 80 b2... i w montujesz angel ejsy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi