grzecho01 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Witam, w końcu znalazłem trochę czasu i prezentuję mój samochód. AUDI A4 AVANT 1.9 TDI 130 KM WYPOSAŻENIE fabryczne: -pakiet chrom, -pakiet oświetlenie, -samopoziomujace bixenony, -rns-e, -moduł bluetooth, -siedzenia sportowe podgrzewane, -6-biegowy manual, -wyjście pod ipod -4 elektryczne szyby barwione na zielono, -kolorowy FIS, -PDC tył, -tempomat, -zawieszenie sportowe, -alumy 235/45/17, -jedynie słuszny brillant schwarz Modyfikacje 1. wykonane: -znaczki s line na listwy drzwiowe i grill, -zakupione listwy progowe b7 s line, -kosmetyka u oscaro, -klubowa rameczka -zderzak s line przód i tył, -listwy drzwiowe spód s line, 2.planowane: -białe ledy postojówki, -spojler na tył, -schowek ze zmieniarką audi i lodówką, -system bose, -czujniki deszczu i zmierzchu, -alumy rs4 _________________________________________________
dziadek Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Fajny furak.Gratki No ale jeszcze trochę pracy do s-lina cię czeka :gwizdanie: Powodzenia w modzeniu
salata Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 no ladny, fajne felgi tylko szkoda ze nie 18
grzecho01 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 Jakby ktoś miał namiary na części które potrzebuję to bym był bardzo wdzięczny
MARCIN607 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 tylko allegro i naszdział kupie sprzedam
grzecho01 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 poluję od dłuższego czasu i ciężka sprawa już mam
Rekomendowane odpowiedzi