kaldziu Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 wspomaganie buczy ,ciężko chodzi, koniec pompy? Stan płynu jest za wysoki jakie konsekwencje może to mieć? Jeżeli to pompa to ile może kosztować pompa + wymiana? pozdrowionka dużo pytań
Motor Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 Na to wygląda Ori 600-800zł.(są zamienniki za ok 300.zł) wymiana ok 150 max + nowy płyn. Stan musi być idealny.
Flyer Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Mi czasami przy maksymalnym "skrecie" i parkowaniu (czyt. wolnej jezdzie) piszczy. What's wrong?
cayenne Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Mi czasami przy maksymalnym "skrecie" i parkowaniu (czyt. wolnej jezdzie) piszczy. What's wrong? Sprawdź poziom płynu od wspomagania. Kiedy go ostatnio wymieniałeś?
Flyer Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Samochod ledwo co dopiero kupiony... sprawdze dzis.
Memphis Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Mi czasami przy maksymalnym "skrecie" i parkowaniu (czyt. wolnej jezdzie) piszczy. What's wrong? Sprawdź poziom płynu od wspomagania. Kiedy go ostatnio wymieniałeś? No i zapach już nie jest ten sam, powąchaj... ja jestem wlaśnie po wymianie płynu, miałem takie same objawy jak dokręciłem mocniej przy wjeździe do garażu to "wyła" wyniemiłem i jest OK
Rekomendowane odpowiedzi