fayera Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 stawiam na Niemców. A co to? Ja tam wolę, żeby mistrzem świata został mój sąsiad Tym bardziej, że pokazują fajny futbol na tych mistrzostwach. futbool rzeczywiście truck mają najładniejszy na tych mś no ale pewnych drużyn się nie trawi. a za takich sąsiadów to ja thx. tak na przykład:jeśli kibicujemy lechowi a legia gra najładniejszą piłę w sezonie to i tak nie chcemy aby zdobyła mistrzostwo kraju przeciwnie-najlepiej jeszcze jakby spadła do 1-ej ligi.
NYNA Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 obstawiam finał Hiszpania - Holandia Pod warunkiem że Niemcy zagrają tak jak z Serbią a Hiszpania tak jak z Polską
fayera Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Hiszpanom nie wyszedł jeszcze żaden mecz na mś. mam nadzieję,że jutro nadejdzie ten dzień :gwizdanie:
grabson765 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 dzis mecz urugwaj- holandia jak typujecie? ja jestem za urugwajem
fayera Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 2-1 na uru e tam głupoty piszesz . nie chce strzelać ale HOL na 100% w finale
M.Audi Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 polfinal HISZPANIA-NIEMCY wygrywaja oczywiscie niemcy final HOLANDIA-NIEMCY wygrywacj oczywiscie niemcy "wszyscy graja,niemcy wygrywaja"
Gość DiM Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 żarty żartami ale pierdzielisz jakbyś się liści nażarł Niemcy pojadą do domu z płaczem
taktuś Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Mistrzostwa Świata rozpoczynały 32 drużyny z różnych stron globu, obawiam się, że finał będzie między dwoma sąsiadującymi ze sobą państwami europejskimi chociaż wcale tego nie chcę :decayed:
Madas Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Sercem jestem z Holandią ale myślę że wygrają Niemcy :gwizdanie:
grabson765 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Sercem jestem z Holandią ale myślę że wygrają Niemcy :gwizdanie: spokojnie niech holandia najpierw wygra z urugwajem :gwizdanie:
mirek31071977 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Myślę,że raczej Holandia wygra. Ciężko ocenic na co naprawdę stac urusów W grupie słaba Francja a po drodze do tego półfinału teoretycznie najsłabsi przeciwnicy.
Rekomendowane odpowiedzi