tymonA4 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 ciekawe ile doliczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 ale nwerwówa ufffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 jest dobrze jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 chyba będzie Grunwald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Niemcy muszą dzisiaj wygrać, Postawiłem na Nich dwie stówki w STSie i po kasie Wiedzialem ,że Hiszpania w finale bedzie z Holandią grała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 mój typ sie sprawdził yes yes yes :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 :kox: :kox: :kox: :kox: :good: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 brawo dla hiszpanó Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 dziś wygrał lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 chyba niemcy sprzedają seata :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuniek 79 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 szwaby do domu hehe :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 ale wdupiłem 300gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 ale wdupiłem 300gr a ja 300zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 najpiękniejszy dzień mundialu choć mógł być już wcześniej z ENG albo ARG no ale nadszedł eskimosi,marsjanie,yeti,cyklop byle nie niemcy [br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 22:28_________________________________________________ szwaby do domu hehe :polew: :polew: mają jeszcze mecz chociaż i tak będę za urugwajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 to mamy nową ankiete głosować Hiszpania 2-0 Holandia tak obstawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Wiedziałem, że Espania wygra. Od początku atakowali i momentami przeważali to ważne, szczególnie jeśli się gra z takim przeciwnikiem jak Niemcy . Ja wierzyłem, że Espania ogra Niemców i się udało . Tylko szkoda, że Pedro nie podał do Torresa i by było 2:0. Tak to była nerwówka do ostatnich minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 w sumie jak tak czytam " ss do domu" "szwaby do wora" czy jakoś tak to wynika z tego że trzeba się przesiąść w auta wyprodukowane w innych krajach ..... nie lubię niemieckiego futbolu - wolę Holenderską czy Hiszpańską piłę nie mówiąc już o południowoamerykańskiej .... wydaję mi się że jeżdżąc autami wyprodukowanymi przez "ss" powinniśmy dla siebie zostawiać wyzwiska .... tym bardziej że wśród nich grają czarnoskórzy gracze( Hitler pewnie w grobie się przewraca) .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 w sumie jak tak czytam " ss do domu" "szwaby do wora" czy jakoś tak to wynika z tego że trzeba się przesiąść w auta wyprodukowane w innych krajach ..... nie lubię niemieckiego futbolu - wolę Holenderską czy Hiszpańską piłę nie mówiąc już o południowoamerykańskiej .... wydaję mi się że jeżdżąc autami wyprodukowanymi przez "ss" powinniśmy dla siebie zostawiać wyzwiska .... tym bardziej że wśród nich grają czarnoskórzy gracze( Hitler pewnie w grobie się przewraca) .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 bo jak tak czytam te wyzwiska obelgi pod adresem niemców to się dziwię że niektórzy mają chęć wsiadać do ich rodzimych produkcji .... JESTEM I BYŁEM ZA HOLANDIĄ ALE CIESZĘ SIĘ ŻE HISZPANIA OGRAŁA NIEMIECKĄ DRUŻYNĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi