Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RPA 2010 - Mistrzostwa Świata - analiza i komentarze

Gość DiM

Rekomendowane odpowiedzi

Niemcy muszą dzisiaj wygrać, Postawiłem na Nich dwie stówki w STSie :kox:

i po kasie :decayed: Wiedzialem ,że Hiszpania w finale bedzie z Holandią grała :kox:

najpiękniejszy dzień mundialu

choć mógł być już wcześniej z ENG albo ARG

no ale nadszedł :naughty:

eskimosi,marsjanie,yeti,cyklop

byle nie niemcy :decayed:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 22:28_________________________________________________

szwaby do domu hehe :polew: :polew: :polew: :polew:

mają jeszcze mecz

chociaż i tak będę za urugwajem :good:

Wiedziałem, że Espania wygra. Od początku atakowali i momentami przeważali to ważne, szczególnie jeśli się gra z takim przeciwnikiem jak Niemcy :good::notworthy:. Ja wierzyłem, że Espania ogra Niemców i się udało :decayed::naughty:. Tylko szkoda, że Pedro nie podał do Torresa i by było 2:0. Tak to była nerwówka do ostatnich minut...

w sumie jak tak czytam " ss do domu" "szwaby do wora" czy jakoś tak to wynika z tego że trzeba się przesiąść w auta wyprodukowane w innych krajach .....

nie lubię niemieckiego futbolu - wolę Holenderską czy Hiszpańską piłę nie mówiąc już o południowoamerykańskiej ....

wydaję mi się że jeżdżąc autami wyprodukowanymi przez "ss" powinniśmy dla siebie zostawiać wyzwiska .... tym bardziej że wśród nich grają czarnoskórzy gracze( Hitler pewnie w grobie się przewraca) ....

w sumie jak tak czytam " ss do domu" "szwaby do wora" czy jakoś tak to wynika z tego że trzeba się przesiąść w auta wyprodukowane w innych krajach .....

nie lubię niemieckiego futbolu - wolę Holenderską czy Hiszpańską piłę nie mówiąc już o południowoamerykańskiej ....

wydaję mi się że jeżdżąc autami wyprodukowanymi przez "ss" powinniśmy dla siebie zostawiać wyzwiska .... tym bardziej że wśród nich grają czarnoskórzy gracze( Hitler pewnie w grobie się przewraca) ....

:good:

bo jak tak czytam te wyzwiska obelgi pod adresem niemców to się dziwię że niektórzy mają chęć wsiadać do ich rodzimych produkcji ....

JESTEM I BYŁEM ZA HOLANDIĄ ALE CIESZĘ SIĘ ŻE HISZPANIA OGRAŁA NIEMIECKĄ DRUŻYNĘ