Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] moja żabka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na pewno jest ładna, tylko gdzie ona jest??

Opublikowano

nie wiem jak wystawic zdjecie[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 20:12_________________________________________________a jest nczego sobie

Opublikowano

na dole i na górze strony masz czarne przyciski w pasku, klikasz 'ODPOWIEDZ" i odpala ci się rozbudowany edytor, nad polem tekstowym masz przycisk "dodaj zdjęcie"

czekam na twoją żabkę, pamiętaj że te zdjęcie nie mogą być zbyt rozbierane, od tego są inne działy :decayed: :decayed:

Opublikowano

nie wiem jak wystawic zdjecie[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 20:18_________________________________________________

ullz0.jpg

[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 20:20_________________________________________________jutro zrobie wiecej fotek

Opublikowano

Kolor spoko, widze że już po małym liftingu ,grill z s4 i zderzak malina , tylko progi w kolor , dziwne ze to przedlift a błotnik ma polfitowy :wink4:

Opublikowano

prościej ci już tego nie wytłumaczę :wallbash:[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 20:23_________________________________________________rzeczywiście kolor ładny :shocked:

opisz co robiłeś przy aucie

Opublikowano

sprowadzona była z niemiec ponoc to s-line robiona pod klienta w środku skóra z zielonym welurem [br]Dopisany: 21 Maj 2010, 20:27_________________________________________________nic nie robiłem tak ją kupiłem rok temu

Opublikowano

W b-5 nie było s-line. :gwizdanie:

A i czekam na fotki środka, zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

dal bys jakis opis auta zderzak s4 na ogromny plus ale brewki dramat i ta lotka na tylniej klapie kolejny dramat[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 20:40_________________________________________________to tyle dobrze ze oddales ori grill bo koleczka musza byc

Opublikowano

silniczek 1.9 tdi kupiłem go rok temu auto jest z konca 97 roku na felach aez 18 cali 225/40 co jeszcze

Opublikowano

no to się nie dziwie, że ją kupiłeś jak tak wyglądała :kox: :kox:

porób te fotki dookoła auta i w środku[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 20:48_________________________________________________a jeszcze, żeby nie było tak słodzio-miodzio, to ci powiem, że oprócz zderzaka, masz wymienione błotniki i maskę :decayed:

poślij mi VIN na PW jeśli to nie problem

Opublikowano

ok już posyłam tylkonapisz co to jest PW i czy mógłbys mi po VINIE coś wiecej o nie powiedziec

Opublikowano

poogladaj od innych uzytkownikow opisy auta i postaraj sie to tak zrobic jak oni maja

Opublikowano

na tym forum masz swoją skrzyneczkę z wiadomościami, klikasz ten przycisk:

edEbJ.jpg

i piszesz do mnie Prywatną Wiadomość

Opublikowano

kolego zapodaj więcej fotek

jeśli dobrze widzę to fotele też masz zielone