blant88 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Witam Piszę tak jak w temacie bo trzęsie mi się cała buda ale tylko przy odpalaniu i gaszeniu samochodu bo na biegu jałowym jest wszystko 0k jaka to może być przyczyna? i czy to jest normalne? Pozdro
dante0018 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Odpaleniu i gaszeniu towarzyszy chwilowe mocniejsze trzesienie... przynajmniej u mnie
blant88 Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 Odpaleniu i gaszeniu towarzyszy chwilowe mocniejsze trzesienie... przynajmniej u mnie tzn. że to jest normalne i niemam się o co martwić że jest coś nie tak
dante0018 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Nie masz co sie martwic...wszystko raczej jest
Lukasz_N Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 No niestety AFN nie posiada klapy gaszącej.
Maaraz Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Moje auto również ma takie objawy i wydaje mi się, że to jest normalne, i hope so!
rikardo Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam Piszę tak jak w temacie bo trzęsie mi się cała buda ale tylko przy odpalaniu i gaszeniu samochodu bo na biegu jałowym jest wszystko 0k jaka to może być przyczyna? i czy to jest normalne? Pozdro Przyczyną może być już zużycie w jakimś stopniu koła dwumasowego oraz zawieszenia silnika. Też czytałem opinie, że jest to normalne ale ostatnio robiłem sprzęgło oraz wymieniałem poduszki. Objawy o których piszesz w moim przypadku ustąpiły. Zwróć uwagę na zachowanie silnika podczas uruchomiania i gaszenia. Jak ci rzuca na boki silnikiem to poduszki nadają się do wymiany mimo, że zewnętrznie wyglądają na sprawne.
pieckinn Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 dzisiaj przerabiałem to samo, poduszki do wymiany, poduszki silnika wymienione, zostało tylko jeszcze wymienić poduszkę skrzyni biegów bo minimalnie trzęsie
Rekomendowane odpowiedzi