bartek723 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Witam zbieram kasę na podszykowanie mojej i mam pytanko czy cena za robotę jaką mi zaśpiewano jest ok i czy lepiej zrobić to wszystko od razu czy pojedynczo?? Bo wydaje mi się że razem powinno być trochę taniej. Do wymiany przygotowuje : 1). Kompletny rozrząd + rolki + wszystkie simeringi + koło zębate wału + łożysko wiskozy+ napinacz paska klin + paski klin + termostat i płyn chłod no i wszystkie filtry 2). Uszczelka pod miską olejową i przy tym chciałem machnąć całą zawiechę amorki+ ust zbieżności Ceny: rozrząd 250zł, zawiecha 200zł, amorki 200zł, zbieżność 150zł Sporo to kasy mi się wydaje w dodatku części nietanie ponad 2500kloca.
taktuś Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Koszty robocizny jak najbardziej realne, kupa roboty więc i kosztować musi co do ustawienia zbieżności to za stówkę można już ustawić, a jak dobrze poszukać to i za 80zł. Gdzie będziesz robić rozrząd?
bartek723 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Na razie pytałem w swoim mieście Motocentrum ale skłonie się chyba ku Matserwisowi w Jedwabnie.
Piotrek98igo Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 jedynie zbieznosc troszke droga w czestochowie laserowe 50zl
lapek85 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 u mnie w firmie ceny za robocizne na podobnym poziomie, ale zbieżność za 150zł to już lekka przesada
Rekomendowane odpowiedzi