bipi555 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Pomęczyłem sie troszkę , i wyrezalem sobie grilla, oto efekty , chiałem znać opinie za i przeciw, ->>>>> przed rezaniem: ->>>>> po rezaniu:
niekrasz Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 zdejmowales dolny grill, bez zdjemowania zderzaka? czy to tylko VT?
bipi555 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 nic nie zdejmowalem , calosc operacji wyniosla 20 zeta, chromowana listwa rantowa dobry ostry stanley, papierek scierny 180 , troche checi i precyzyjnosci , efekt nawet fajny :>
moskal Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 bardziej by pasowało caly grill na czarno zrobic i ramke zdjąć
bipi555 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 ramka narazie zostanie ,porobilo sie z tymi ramkami ale narazie nic nie bede wymienial
bipi555 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 a masz zdjęcia z bliska wokół ramki ? dokladnie o jakie zdjecie ci chodzi ??
Leman Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 dla mnie to lekkie druciarstwo widziałem coś takiego na żywo i osobiście nie podoba mi się ale to tylko moje zdanie
ykk Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 dla mnie to lekkie druciarstwo widziałem coś takiego na żywo i osobiście nie podoba mi się ale to tylko moje zdanie Lekkie to malo powiedziane.
heretic Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 zapodaj zbliżenie tego grilla, jestem ciekaw jak to wyszło
wuju Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 mój brat sobie takie coś robił w vectrze odpadło po pewnym czasie :gwizdanie: a wygląd pozostawię bez komentarza, tobie ma się podobać
Tomson Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 chyba a'la Fiat Doblo a nie RS6 :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 zapodaj zbliżenie tego grilla, jestem ciekaw jak to wyszło o to
bipi555 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 zapodaj zbliżenie tego grilla, jestem ciekaw jak to wyszło o to jutro zrobie fote ze zbliżeniem, to zapodam
Miszka82 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 może z daleka wygląda ale założę się, że z bliska będzie lipa, coś w stylu pokrycia chromem na metry grilla w b5 - tej samej klasy robota, ale kwestia gustu
dawcav6 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja uważam że troche cie poniosło lepiej to zdejmij za nim będą sie z ciebie śmiać jak chcesz grill mieć fajny pomaluj go na czarno jest kilka fotek na forum wygląda naprawde super sam bym to zrobił wywalił bym te wszystkie piepszone chromy ale żona mówi że są bardzo ładne ale mam plan najpierw pozbęde się żony a później tego błyszczącego badziewia
bipi555 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja uważam że troche cie poniosło lepiej to zdejmij za nim będą sie z ciebie śmiać jak chcesz grill mieć fajny pomaluj go na czarno jest kilka fotek na forum wygląda naprawde super sam bym to zrobił wywalił bym te wszystkie piepszone chromy ale żona mówi że są bardzo ładne ale mam plan najpierw pozbęde się żony a później tego błyszczącego badziewia a młodą masz te żone???? :> jak bedziesz sie pozbywal to daj znac , ja przygarne, napewno bedzie zadowolona z mojego grillika :polew:
davidoati Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 W orginale wygląda zdecydowanie najlepiej
wrclaguna Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 zapodaj zbliżenie tego grilla, jestem ciekaw jak to wyszło sprawe wszystko zalatwi lepsza fota i wtedy ocenimy
Rekomendowane odpowiedzi