kori Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 "Klimatronik działa poprawnie lecz nie można przejśc do uruchamiania kodów, wogóle nie reaguje na procedure" Otóż udało mi się uruchomic kody lecz jego wskazana są nie poprawne
ROBERT Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 W A6 według mnie nie działają Z tego co wiem to działają tylko w A4 [b5]
IRO293 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Klimatronik działa poprawnie lecz nie można przejśc do uruchamiania kodów, wogóle nie reaguje na procedure kody nie działają w B6,B7,B8
domjenick Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Klimatronik działa poprawnie lecz nie można przejśc do uruchamiania kodów, wogóle nie reaguje na procedure kody nie działają w B6,B7,B8 wszystko się zgadza,poza tym,że temat jest o A6...Doceniamy Twoją wiedzę,ale w tym wątku- jest jakby nie na temat...
IRO293 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Klimatronik działa poprawnie lecz nie można przejśc do uruchamiania kodów, wogóle nie reaguje na procedure kody nie działają w B6,B7,B8 wszystko się zgadza,poza tym,że temat jest o A6...Doceniamy Twoją wiedzę,ale w tym wątku- jest jakby nie na temat... ups... niedopatrzenie,sorry za pomyłkę.
kori Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Otóż udało mi się uruchomic kody lecz jego wskazana są nie poprawne. Po wpisaniu kodów klimatronik pokazuje błędne wartości kodów np 17 (prędkośc km/h) waha się ciągle 60-70, 51 (temp silnika) dziwne wartości kompletnie nie pokrywające się z zegarem. Innych nie sprawdzałem bo praktynie te są mi najpotrzebniejsze.
ROBERT Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jak już chciałbyś sprawdzić wskazania G2 to kanał 49
Rekomendowane odpowiedzi