Tomasz Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ja nie wiem nad czym tu się zastanawiać, na taką instalację spokojnie do 4500zł powinno wystarczyć, ja mam 2,4 na gazie i śmiga aż miło, nie mówiąc o oszczędnościach, a tych od ON nie słuchaj, oni tylko zazdroszczą , bo żeby Tdi mało paliło to trzeba też odpowiednio jeździć, ty możesz śmigać o 40% szybciej od nich i koszt 100km masz taki sam
Kędzior Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 to samo myslalem dlatego do tej pory jezdze na benzynia naturalnie 98 oktanow, nigdy nizej, ale polska rzeczywistosc jest inna dlatego nic inneg mi nie zostaje i na 98 spalanie też jest mniejsze ja do swojej tylko 98 tankuje
huzio00 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Śmiało zakładaj gaz. Ja swoim jezdzę na gazie i wszystko jest spoko. Brat w swojej b4 tez z 2.8 AAH i w q zrobił na gazie 200tysi i zap...la dalej a ma juz ponad 400tysi na liczniku. V6 z 12ma zaworkami jest idealny do gazu.
Rafal_ Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 też jestem za - załóż w dobrym zakładzie, dbaj o wszystko a posłuży Ci długo i bezawaryjnie (u siebie mam staga300 który kosztował mnie 2800)
martin_rs4 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 wielkie dzieki ...juz zaczalem sie rozgladac za dobrymi firmami w okolicy Wroclawia, ktore sie w tym specjalizuja... :> raz jeszcze dzkieki
Peterka Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam, Jeśli chodzi o gaz mogę powiedzieć o dwóch instalkach. Miałem w 1.6 Stag300 bardzo fajna instalka, tania, zero problemu, ale nie przejechałem na niej dużo bo sprzedałem auto. Obecnie użytkuje autko 2.6 ABC z gazem PRINS, najdroższe instalacje ale moge z czystym sumieniem polecić. Przejechane 70tys km i zero problemu. (tu poczytaj sobie na temat tej instalacji http://www.a4-klub.pl/smf/abc_instalacji_lpg-t9236.0.html) Jeżeli chodzi o zakłady to mogę polecić zakład z wrocka http://www.abart.com.pl/ - kumpel z forum do 2.8 zakładał tam gaz PRINS. I zakład w Opolu w którym do mojego auta był montowany również PRINS. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi