Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Cena wysyłki foteli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wysyłał ktoś może przednie fotele kurierem. Ciekaw jestem jaka jest cena za taką usługę

Opublikowano

w zależności Jakim Kurierem i Jaka Waga :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Kurier nieważny oby jak najtaniej

Nie wiem ile może ważyć fotel do b5 :-)

Opublikowano

Witam i cena również zależy od wielkości gabarytowej przesyłki.... :hi:

Opublikowano

Nie wiem jesli cos Ci to pomoze ale za 4 koła(felgi z oponami) pakowane po dwie sztuki chcieli 280zł w DHL i siódemce podobnie :gwizdanie: gabatrytowo fotel bedzie podobny jak te dwie paczki pewnie :gwizdanie:

Opublikowano

Jak potrzebna Ci tapicerka z foteli, to niech ją sprzedający ściągnie i wyśle :naughty:

Opublikowano

Nie wiem jesli cos Ci to pomoze ale za 4 koła(felgi z oponami) pakowane po dwie sztuki chcieli 280zł w DHL i siódemce podobnie :gwizdanie: gabatrytowo fotel bedzie podobny jak te dwie paczki pewnie :gwizdanie:

to strasznie drogo, ja w zeszłym roku wysyłałem taki komplet firmą OPEK- wzięli za to coś koło 120PLN, to jeden z tańszych kurierów był wtedy, nie wiem jak teraz :gwizdanie:

Opublikowano

koles mi wysylal kurierem chyba DHL ale pewny nie jestem komplet RECARO(kamapa,2xfotele,podlokietnik,4xboczki)placilem 80zl za przesylke.....

Opublikowano
  • Autor

koles mi wysylal kurierem chyba DHL ale pewny nie jestem komplet RECARO(kamapa,2xfotele,podlokietnik,4xboczki)placilem 80zl za przesylke.....

O prosze :> , trzeba będzie zadzwonić do nich i zapytać.

Opublikowano

DHL to jedna z droższych firm. Ja zadzwonisz jako osoba przywatna to cena Cię powali. Jedynie dla firma mają dobre oferty.

Opublikowano
DHL to jedna z droższych firm. Ja zadzwonisz jako osoba przywatna to cena Cię powali. Jedynie dla firma mają dobre oferty.

właśnie że nie , tydzień temu wysyłałem koła obdzwoniłem kilka firm i DHLem wyszło najtaniej 104zł za 78kg

z tego co się zorientowałem taniej wychodzi wysłać dwiema paczkami tak żeby nie ładować na paletę

Opublikowano

Kolporterexpress - dwa fotele spakowane razem wysłałem za 50zł

Opublikowano

Swego czasu kupowałem do siebie siedziska i też szukałem najtańszej wysyłki. Wyszło mi najtaniej pocztą polską. Zapłaciłem 170 PLN, a wszystko przyszło w 4 paczkach: każdy fotel osobno, kanapa tylna osobno i boczki osobno. W firmach kurierskich tylko paletą chcieli to wysłać, a ceny zaczynały się od 250PLN.

Opublikowano

Mi wysylali kpl. tapicerke s line chyba 7demka.

Koszt 150zl.