Sqizzy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam, wysyłał ktoś może przednie fotele kurierem. Ciekaw jestem jaka jest cena za taką usługę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 w zależności Jakim Kurierem i Jaka Waga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Kurier nieważny oby jak najtaniej Nie wiem ile może ważyć fotel do b5 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIVER Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam i cena również zależy od wielkości gabarytowej przesyłki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Nie wiem jesli cos Ci to pomoze ale za 4 koła(felgi z oponami) pakowane po dwie sztuki chcieli 280zł w DHL i siódemce podobnie :gwizdanie: gabatrytowo fotel bedzie podobny jak te dwie paczki pewnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jak potrzebna Ci tapicerka z foteli, to niech ją sprzedający ściągnie i wyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Nie wiem jesli cos Ci to pomoze ale za 4 koła(felgi z oponami) pakowane po dwie sztuki chcieli 280zł w DHL i siódemce podobnie :gwizdanie: gabatrytowo fotel bedzie podobny jak te dwie paczki pewnie :gwizdanie: to strasznie drogo, ja w zeszłym roku wysyłałem taki komplet firmą OPEK- wzięli za to coś koło 120PLN, to jeden z tańszych kurierów był wtedy, nie wiem jak teraz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 koles mi wysylal kurierem chyba DHL ale pewny nie jestem komplet RECARO(kamapa,2xfotele,podlokietnik,4xboczki)placilem 80zl za przesylke..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 koles mi wysylal kurierem chyba DHL ale pewny nie jestem komplet RECARO(kamapa,2xfotele,podlokietnik,4xboczki)placilem 80zl za przesylke..... O prosze :> , trzeba będzie zadzwonić do nich i zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sołtys85 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 DHL to jedna z droższych firm. Ja zadzwonisz jako osoba przywatna to cena Cię powali. Jedynie dla firma mają dobre oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY44 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 DHL to jedna z droższych firm. Ja zadzwonisz jako osoba przywatna to cena Cię powali. Jedynie dla firma mają dobre oferty. właśnie że nie , tydzień temu wysyłałem koła obdzwoniłem kilka firm i DHLem wyszło najtaniej 104zł za 78kg z tego co się zorientowałem taniej wychodzi wysłać dwiema paczkami tak żeby nie ładować na paletę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borisem Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Kolporterexpress - dwa fotele spakowane razem wysłałem za 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 komplet foteli skórzanych UPS-em 180zt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Swego czasu kupowałem do siebie siedziska i też szukałem najtańszej wysyłki. Wyszło mi najtaniej pocztą polską. Zapłaciłem 170 PLN, a wszystko przyszło w 4 paczkach: każdy fotel osobno, kanapa tylna osobno i boczki osobno. W firmach kurierskich tylko paletą chcieli to wysłać, a ceny zaczynały się od 250PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Mi wysylali kpl. tapicerke s line chyba 7demka. Koszt 150zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi