grzanek85 Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam Mam pytanko co do żywotności i jakości tych firm(Sachs i LUK) która lepsza i która dużej wytrzyma?? I jeszcze jedno czy sprzęgło w 1Z jest takie samo jak w AHU, czy jednak to samo co w AFN. Pozdrawiam ps.A może ktoś wie coś o sprzęgłach Valeo??
Norbi Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 Do mojej eSy wsadziłem SACHSA i od razu się zaczęło ślizgać
Gość zdeniu Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 czy SACHS czy LUK jednakowa jakość z tego zo mi wiadomo jest miedzy nimi jakaś współpraca poza tym nie raz otwierając karton SACHSa w środku była tarcza LUKa i odwrotnie AFN ma kolo dwumasowe więc sprzeglo jest inne jak w autach ze zwykłym kołem zamachowym co w większości przypadków było w silnikach 1Z piszę w większości bo były też 1Z z kołami dwumasowymi co do Valeo tez nie jest złą firmą osobiście montowałem w swoim poprzednim LUKa i jak będę musiał ponownie w jakimś montować też wybiorę LUKa
Hugo Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 LUK dał ciała z dwumasami w autach z grupy VW i chyba jakbym kupował to Sachsa
Gość zdeniu Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 LUK dał ciała z dwumasami w autach z grupy VW i chyba jakbym kupował to Sachsa a to cos nowego możesz rozwinąć temat
szafir1985 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 znacie może numer docisku i tarczy do 1Z ??
AD4M Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 LUK dał ciała z dwumasami w autach z grupy VW i chyba jakbym kupował to Sachsa ja kupilem komplet LUKa i jezdze od 20tys km :th:
ptyś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 ja zamontowalem sasch i przejezdzilem jakiwes 20tys i tarcza siadla a objawy byly jakby skrzynka sie konczyla
Rekomendowane odpowiedzi