Krzysztof Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam, Autko z rocznika 2000. Kupione 2 tygodnie temu od kolegi Pawła Przesiadłem się z '95 1Z więc różnica jak dla mnie jest bardzo duża. Zwłaszcza, że pomykam na letnich kapciach 18 calowych: 225/40 przód, 235/40 tył. Bardzo żwawo przyspiesza mimo dużych kółek Wyposażenie: - Centralny zamek - 4x airbag - Klimatronik - kierownica s-line - 1/2 FIS - ABS - ASR - 2 x el.szyby - El.lusterka - 2x podłokietnik - Szyby domykane z kluczyka - HID'y(6000K) - Felga 18"(zima 15" alu) - Lampy z tyłu diodowe - Zaciski pomalowane na czerwono - Grill S4 - Brak znaczków - Radyjko Pioneer 4900IB - Naklejki B5 Battalion - najlepszy mod :gwizdanie: Planowane mody: - Poprawki lakiernicze + dokładki w kolor - Obniżenie zawieszenia powiedzmy -20mm - Chip u jednego z wiodących tunerów Parę fotek z dzisiejszej malutkiej sesji: Jak kolega załatwi stałkę 50 i statyw to się zrobi fajniejsze w lepszej scenerii z bajerami ---edit--- Fotki wnętrza: _________________________________________________Fotki po malowaniu maski i zderzaków(Uwaga! Auto brudne): A tu mały prezent dla niuńki: Dwie nowe fotki HDR trzeba jeszcze dopracować technikę i porządnie umyć auto ale to w następnym odcinku : ) Nieco ostrzejsze: Widać niestety zacieki jakieś
Olaf Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 fajna flega w autku dobra baza na mody dabaj o nia bo fajny egzemplarz
Kierownik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 No i ładny zakup zrobiłeś po Pawle Niech służy
I r o Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 do szczęścia jej brakuje tak ze 30mm do gleby i będzie szerokości
Krzysztof Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wnętrze pokażę jak wezmę następnym razem aparat do auta(weekend). Zupełnie nie zniszczone jak na swój przebieg
Adriano007 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ładny Ładny. Powiem szczerze że byłem nim zainteresowany ale ceowo nie doszliśmy do porozumienia. Oby sie sprawowała. A tak wogóle to ile kosztowała?
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 chyba to auto bylo juz na forum... Aleś Ty spostrzegawczy... Normalnie miszczunio Czytać umiesz? to zacytuję: Kupione 2 tygodnie temu od kolegi Pawła chico graty autka
jozek726 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 dokładnie Topor jak mówisz to było auto pablo_ua4 [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 23:10_________________________________________________fajny kolorek
Krzysztof Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dziękuję, sprawuje się wyśmienicie. I robi wrażenie na wiosce 23,5k z zimowym setupem. Myślę, że to żadna tajemnica ; )
topor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 chyba to auto bylo juz na forum... Aleś Ty spostrzegawczy... Normalnie miszczunio Czytać umiesz? to zacytuję: Kupione 2 tygodnie temu od kolegi Pawła chico graty autka i co pochwalic Cie za to?
Adriano007 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Co do ceny to dla mnie też za tyle byla do wzięcia ale chyba bez tych ,,kozackich" felg. Ogólnie to samochód już ma to co według mnie powinien mieć. Tobie pozostaje teraz tylko kosmetyka.
Krzysztof Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Co do ceny to dla mnie też za tyle byla do wzięcia ale chyba bez tych ,,kozackich" felg. Mnie udało się z felgami wyrwać :gwizdanie: Ogólnie to samochód już ma to co według mnie powinien mieć. Tobie pozostaje teraz tylko kosmetyka. Dokładnie. Pójdzie do lakiernika, później Megłaujers i dbać, dbać i jeszcze raz dbać
Michał Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Dokładnie. Pójdzie do lakiernika, później Megłaujers i dbać, dbać i jeszcze raz dbać i jeszcze uglebić Furkę widziałem kiedyś na żywo, całkiem przyjemna
Krzysztof Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Fotki wnętrza w pierwszym poście.. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi