paweela Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Poszukuje porady dotyczacej regeneracji elementow plastikowych w srodku auta,mam zarysowania na tunelu przy dzwigni biegow,schodzi mi tez miejscami farba na tych porowatych elementach,moze ktos regenerowal te plastiki,jesli tak to czy jest jakis srodek badz metoda na to.[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:22_________________________________________________moze jest jakis patent na zdarta farbe przy wylaczniku swiatel
studziany Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jeśli chodzi o regeneracje to przeglądnij ten temat: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6b7_regeneracja_raczek_drzwi_przednich-t118328.0.html Z tego co się orientuję to ciężko jest zregenerować przełącznik świateł nie mówiąc o tunelu. Pozostaje kupna nowego lub uzywanego w dobrym stanie na alledrogo. pozdr
andy_sky Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 najlepiej to polakierować,farbę do plastiku matową w dowolnym kolorze kupisz w sklepie gdzie zaopatrują się lakiernicy
fayera Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja proponawałbym Ci kupno używek,z malowaniem różnie bywa tylko z auta po 2003r.bo tam już poprawiono trwałość plastików.
andy_sky Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 jasne że się da tylko musisz poświęcić trochę czasu i zeszlifować starą farbę
Tombik Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 jak nowe to nie wyglada , ale jakosc zadowalająca co do ceny
JanMarioHado Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Jest taka firma Carnauba Auto Detailing w Krakowie ktora zajmuje sie profesjonalna regenracja lakieru i plastikow. Nie wiem czy gra warta swieczki Mysle ze zmywacz do paznokci plus farba matowa do modeli (tak malowalem moje concert ) powinno dac rade. Zamieszcze foty jak wyszlo
julo23 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja też o tym myślałem ale póki co będe tylko obserwował ten wątek jak sie rozwinie, bo nei jestem do konca przekonany. Mam delikatne ryski na desce rozdzielczej od strony pasażera, przy szybie. Szwab pewnie coś przewoził długiego i sie porysowało
Artur82 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Jest taka firma Carnauba Auto Detailing w Krakowie ktora zajmuje sie profesjonalna regenracja lakieru i plastikow. Nie wiem czy gra warta swieczki Mysle ze zmywacz do paznokci plus farba matowa do modeli (tak malowalem moje concert ) powinno dac rade. Zamieszcze foty jak wyszlo czekam na fotki malowanego Concerta...ciekawosc mnie zjada jak to wyszlo
andy_sky Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 czekam na fotki malowanego Concerta...ciekawosc mnie zjada jak to wyszlo no ja też jestem ciekaw :gwizdanie: a te farbki do modeli to takie nakładane pędzlem były
Rekomendowane odpowiedzi