Kasjan Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 na fotach jeszcze jakoś wygląda. na żywo gorzej. sporo niedociągnięć i będą poprawki. To jest szczerosc ale tak na prawde to nawet na zywo ciezko na pierwszy a nawet drugi rzut oka ciezko cos zauwazyc ze jest nie tak. Autko w pytke
slavko87 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Wnetrze jest mega zrobione:slina: cos wyzej furka stoi niz wczesniej czy mi sie zdaje? No i czarny dach, lustra i alu:whistling:
Gwerty Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 poszło około 10 mm w góre. i tak zostanie na tym zawiasie latem. co do luster to czekana montaż fotochrom wnętrze + uszy. szukam składanego prawego dużego polift.
slavko87 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 fotochrom sie bardzo przydaje ale znalezc prawe duze w fotochromie to raczej ciezko bedzie
Gwerty Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 fotochrom sie bardzo przydaje ale znalezc prawe duze w fotochromie to raczej ciezko bedzie wkład fotochrom mam. mam też podstawę do składanego a4 b5 muze teraz zrobić hybrydę z lusterek z a4 b5 składanego i dużego prawego a6c5 składanego. elektrykę do składania lusterek po zamknięci auta już ma ogarniętą. wiec tylko czekam na tanie lusterko składane c5 po lifcie
Ans Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Dżizas chłopie! To auto jest genialne! wygląda świetnie!
szafa Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Wnętrze jest szykowne, sam bym chciał mieć tak doposażony egzemplarz:kox: Radio to ori rnse czy jakiś chińczyk? Jesli chińczyk to jak się sprawuje, jesteś zadowlony?
Kowi87 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Wnętrze jest szykowne, sam bym chciał mieć tak doposażony egzemplarz:kox: Radio to ori rnse czy jakiś chińczyk? Jesli chińczyk to jak się sprawuje, jesteś zadowlony? chinczyk na windowsie:wink: DEDYKOWANE AUDI A4/SEAT EXEO OD ARTAX-T2S PROMOCJA (3400116017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. szafa Ty sie nie pytaj tylko wpadnij w sobote na zlota:decayed:
szafa Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Wnętrze jest szykowne, sam bym chciał mieć tak doposażony egzemplarz:kox: Radio to ori rnse czy jakiś chińczyk? Jesli chińczyk to jak się sprawuje, jesteś zadowlony? chinczyk na windowsie:wink: DEDYKOWANE AUDI A4/SEAT EXEO OD ARTAX-T2S PROMOCJA (3400116017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. szafa Ty sie nie pytaj tylko wpadnij w sobote na zlota:decayed: Dzięki:wink: Chciałbym ale raz, że w pracy będe a 2 mam jeszcze kupe rzeczy do zalatwienia na wesele, a zostały tylko 3 tygodnie i zaczyna brakować czasu :wallbash:Nawet jeszcze nie mam auta które by mnie zawiozło:whistling:
kaju Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Wnętrze jest szykowne, sam bym chciał mieć tak doposażony egzemplarz:kox: Radio to ori rnse czy jakiś chińczyk? Jesli chińczyk to jak się sprawuje, jesteś zadowlony? chinczyk na windowsie:wink: DEDYKOWANE AUDI A4/SEAT EXEO OD ARTAX-T2S PROMOCJA (3400116017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. szafa Ty sie nie pytaj tylko wpadnij w sobote na zlota:decayed: Dzięki:wink: Chciałbym ale raz, że w pracy będe a 2 mam jeszcze kupe rzeczy do zalatwienia na wesele, a zostały tylko 3 tygodnie i zaczyna brakować czasu :wallbash:Nawet jeszcze nie mam auta które by mnie zawiozło:whistling: Jedź swoim
A-rek Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 na chwilę obecną wnętrze: http://s21.postimg.org/3wti7edeb/DSC_8824.jpg http://s8.postimg.org/i289wrcc1/DSC_8844.jpg http://s11.postimg.org/n6tmucwgv/DSC_8821.jpg i kilka fotek auta. http://s21.postimg.org/w9y6pcdw3/DSC_8865.jpg http://s15.postimg.org/4tpew24d3/DSC_8871.jpg http://s18.postimg.org/smoi0asxx/DSC_8893.jpg planów jeszcze trochę jest. wiec do auta co jakiś czas coś wpada. trochę przekombinowane jak dla mnie, auto pomarańczowe, koła czarne, fotele kremowe, dekory żółte:thumbdown: gdyby dekory były czarne pod koła byłoby duuużo lepiej, albo chociaż pomarańczowe pod auto....
szafa Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Wnętrze jest szykowne, sam bym chciał mieć tak doposażony egzemplarz:kox: Radio to ori rnse czy jakiś chińczyk? Jesli chińczyk to jak się sprawuje, jesteś zadowlony? chinczyk na windowsie:wink: DEDYKOWANE AUDI A4/SEAT EXEO OD ARTAX-T2S PROMOCJA (3400116017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. szafa Ty sie nie pytaj tylko wpadnij w sobote na zlota:decayed: Dzięki:wink: Chciałbym ale raz, że w pracy będe a 2 mam jeszcze kupe rzeczy do zalatwienia na wesele, a zostały tylko 3 tygodnie i zaczyna brakować czasu :wallbash:Nawet jeszcze nie mam auta które by mnie zawiozło:whistling: Jedź swoim Jechałbym jak by to nie było kombi, a druga sprawa nawet jak bym chciał to nie wjadę z powodu krawężnika i torów tramwajowych:grin:
Marynarz____ Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Wnętrze jest szykowne, sam bym chciał mieć tak doposażony egzemplarz:kox: Radio to ori rnse czy jakiś chińczyk? Jesli chińczyk to jak się sprawuje, jesteś zadowlony? chinczyk na windowsie:wink: DEDYKOWANE AUDI A4/SEAT EXEO OD ARTAX-T2S PROMOCJA (3400116017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. szafa Ty sie nie pytaj tylko wpadnij w sobote na zlota:decayed: to nie lepiej kupić używkę rns-e za 1500 niż to za 2 kafle??!!
Kowi87 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Wnętrze jest szykowne, sam bym chciał mieć tak doposażony egzemplarz:kox: Radio to ori rnse czy jakiś chińczyk? Jesli chińczyk to jak się sprawuje, jesteś zadowlony? chinczyk na windowsie:wink: DEDYKOWANE AUDI A4/SEAT EXEO OD ARTAX-T2S PROMOCJA (3400116017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. szafa Ty sie nie pytaj tylko wpadnij w sobote na zlota:decayed: to nie lepiej kupić używkę rns-e za 1500 niż to za 2 kafle??!! RNSE to dziadostwo przy tym:whistling: a dlaczego? masz do dyspozycji ledwo 2gb czytnik kart, byle co zeby odpalic musisz dokupić moduł(DVD/TV/BT itd), a tu masz wszystko wbudowane i do tego na widnowsie CE, odblokowujesz system to i vaga zaisntalujesz:whistling: a pewnie i wyświetlacz lepszy jakosciowo juz niż stare RNSE:wink:
Marynarz____ Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 fioletowy moze bedzie na wiosnę a kiedy auto było kremowe?? Tak jak na zdjęciu które masz u dołu??
Marynarz____ Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 To można by wrzucić w opisik stage na kremowo i byłby komplecik
Gwerty Opublikowano 17 Września 2013 Autor Opublikowano 17 Września 2013 amerykanie zrobili klona: moje:
Rekomendowane odpowiedzi