RS Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 eeee.... co z Pozkiem? Dlaczego dostal "zloty medal"? Nudno teraz troche jest :gwizdanie: Nie ma innych zasad dla VIP-ow?
jarko Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 jest jakiś zlotowy kanał CB ustalony ? Zazwyczaj to był 25. Nie ma innych zasad dla VIP-ow? Podpadł takiemu jednemu Lubliniakowi i teraz nie ma że boli :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 eeee.... co z Pozkiem? Dlaczego dostal "zloty medal"? Nudno teraz troche jest :gwizdanie: Nie ma innych zasad dla VIP-ow? Promocje wakacyjne się skończyły [br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 07:11_________________________________________________ Podpadł takiemu jednemu Lubliniakowi :gwizdanie: Lubelakowi jak już
Pepin Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 eeee.... co z Pozkiem? Dlaczego dostal "zloty medal"? Nudno teraz troche jest :gwizdanie: Nie ma innych zasad dla VIP-ow? Promocje wakacyjne się skończyły [br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 07:11_________________________________________________ Podpadł takiemu jednemu Lubliniakowi :gwizdanie: Lubelakowi jak już Lubellak to mi się z makaronem kojarzy .. a to już pod Włoską Mafię - Panie Ojcze Chrzestny
Iverson Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 a mi Lubelak to z Palikotem sie kojarzy hyhyhy
Wihajster Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 a mi Lubelak to z Palikotem sie kojarzy hyhyhy maja podobne charakterki
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Nie ma innych zasad dla VIP-ow? Zasady są takie same dla wszystkich Nie po to tyle z Hugiem ustalaliśmy regulamin żeby teraz stworzyć kolejny - dla wybranej grupy
Magdalenah Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Nie ma innych zasad dla VIP-ow? Zasady są takie same dla wszystkich Nie po to tyle z Hugiem ustalaliśmy regulamin żeby teraz stworzyć kolejny - dla wybranej grupy :good:
Hugo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 a mi Lubelak to z Palikotem sie kojarzy hyhyhy Bardzo dobre skojarzenie.Wpadaj do Lublina to dostaniesz "małpkę" gratis
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Hugo co jest grane że nikt nie chce być z Tobą w pokoju. Pokój masz 6 osobowy i nikt nie chce do niego dołączyć. Przykra sprawa ;( To ma związek z tym, że chcesz odejść z forum ?
Hugo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Hugo co jest grane że nikt nie chce być z Tobą w pokoju. Pokój masz 6 osobowy i nikt nie chce do niego dołączyć. Przykra sprawa ;( To ma związek z tym, że chcesz odejść z forum ? Dokładnie tak.Jestem do końca roku i odchodzę.Inni się boją , że będą musieli odejść ze mną (Miron możesz już się zacząć pakować) :polew: :polew: A na poważnie to chłopaki zorganizowali "panienki" do towarzystwa i będą u mnie w pokoju stacjonować :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Hugo co jest grane że nikt nie chce być z Tobą w pokoju. Pokój masz 6 osobowy i nikt nie chce do niego dołączyć. Przykra sprawa ;( To ma związek z tym, że chcesz odejść z forum ? moge wziąć łatka i przeprowadzić sie do Prezesa , ale nie wiem czy sie nie wyprowadzi
Tomeks Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Hugo co jest grane że nikt nie chce być z Tobą w pokoju. Pokój masz 6 osobowy i nikt nie chce do niego dołączyć. nie,nie,prezes jest specjalnie trzymany w odosobnieniu podczas piątkowej imprezy główna atrakcja będzie aukcja "noc z prezesem",będzie do wylicytowania cała noc,sam na sam ...jak Darek da radę,powtórzymy aukcje w sobote,ale wątpie,podobno Poziek wziął sporą pozyczkę z providenta :gwizdanie:
moskal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Hugo co jest grane że nikt nie chce być z Tobą w pokoju. Pokój masz 6 osobowy i nikt nie chce do niego dołączyć. nie,nie,prezes jest specjalnie trzymany w odosobnieniu podczas piątkowej imprezy główna atrakcja będzie aukcja "noc z prezesem",będzie do wylicytowania cała noc,sam na sam ...jak Darek da radę,powtórzymy aukcje w sobote,ale wątpie,podobno Poziek wziął sporą porzyczkę z providenta :gwizdanie: no ode mnie tez wziął 5000pln , więc chce mieć wyłączność i "olinkluzif" :kox:
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 pewnie całą noc będą dyskutowali o regulaminie
Tomeks Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Hugo co jest grane że nikt nie chce być z Tobą w pokoju. Pokój masz 6 osobowy i nikt nie chce do niego dołączyć. nie,nie,prezes jest specjalnie trzymany w odosobnieniu podczas piątkowej imprezy główna atrakcja będzie aukcja "noc z prezesem",będzie do wylicytowania cała noc,sam na sam ...jak Darek da radę,powtórzymy aukcje w sobote,ale wątpie,podobno Poziek wziął sporą porzyczkę z providenta :gwizdanie: no ode mnie tez wziął 5000pln , więc chce mieć wyłączność i "olinkluzif" :kox: o kuźwa ,Hugo,trzymaj się ...w makro widziałem takie wielkie puchy kremu nivea,z 0,5kg ,nie wiem jak ci jeszcze pomóc
moskal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 nie wiem jak ci jeszcze pomóc módl sie zeby Poź sie najebal , to mu nie stanie
Rekomendowane odpowiedzi