mcm Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 nie wiem jak ci jeszcze pomóc módl sie zeby Poź sie najebal , to mu nie stanie a jak jest trzeźwy to mu staje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 módl sie zeby Poź sie najebal , to mu nie stanie Tu nie ma o co się modlić ... to jest standard u niego więc luzik :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 mam nadzieje ze domki są ogrodzone dookoła żeby np Poziek ze stojącym nie wszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 mam nadzieje ze domki są ogrodzone dookoła żeby np Poziek ze stojącym nie wszedł ogrodzone i zaminowane ale dla niego nie ma przeszkód nie do przejścia jak będzie ci chciał zrobić inicjację ... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 mam nadzieje ze domki są ogrodzone dookoła żeby np Poziek ze stojącym nie wszedł ogrodzone i zaminowane ale dla niego nie ma przeszkód nie do przejścia jak będzie ci chciał zrobić inicjację ... :polew: to niedobrze a da się Go jakoś przekupić?? np kością ...byle nie ogonową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 mam nadzieje ze domki są ogrodzone dookoła żeby np Poziek ze stojącym nie wszedł ogrodzone i zaminowane ale dla niego nie ma przeszkód nie do przejścia jak będzie ci chciał zrobić inicjację ... :polew: to niedobrze a da się Go jakoś przekupić?? np kością ni hu hu bo jak sobie kogoś upatrzy to koniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ogrodzone i zaminowane ale dla niego nie ma przeszkód nie do przejścia dokładnie,w bukowinie rozwalił głową murek,chyba głową(znaczy,nie wiadomo którą),bo za murkiem kucał miron :gwizdanie: a da się Go jakoś przekupić?? np kością ...byle nie ogonową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 a mi Lubelak to z Palikotem sie kojarzy hyhyhy maja podobne charakterki Co, też ma wibrator w szufladzie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Lubelakowi jak już ...niech juz bedzie : LUBLIN-owi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 fajny temat zlotu, "inicjacja z Poziem" dopiszcie do dodatkowych atrakcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 nie, bo to niespodzianka ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 nie, bo to niespodzianka ma być a tam niespodzianka,w sumie można juz zdradzić ,miej więcej tak to będzie wygladało tyle że,zamiast byka będzie Poziek i nie rogami będzie kuł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 nie, bo to niespodzianka ma być a tam niespodzianka,w sumie można juz zdradzić ,miej więcej tak to będzie wygladało tyle że,zamiast byka będzie Poziek i nie rogami będzie kuł :gwizdanie: to ja biore strój rycerski :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 nie pomoże nawet tytanowy ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 nie pomoże nawet tytanowy ... :gwizdanie: w ramach zamknięcia z mojej strony tematu kolegi Poźka powiem tylko tyle ,że jak już coś się wydarzy to zacisne zęby i tyle ...skoro nic Go nie powstrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 zębów też ci nie da zacisnąć :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 czyli coś takiego jak w linku (uwaga sceny erotyczne ) http://www.youjizz.com/videos/double-dick-surprise-139405.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 zębów też ci nie da zacisnąć :polew: :polew: właśnie,jest tak szybki,ze będzie dupa_japa_dupa_japa,a potem dupa_japa_pipa_dupa_japa_pipa ...co,że nie masz ,on znajdzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 -makaveli- tak się interesujesz Pozkiem ,że sam siebie wyznaczyłeś na cel I co ty k.. oglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi