zlota1977 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a jaką pogode zamówili organizatorzy..??? bo narazie to wszędzie pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ale to chyba tak grupowo będziemy spożywać trunki ?? czy każdy w pokoju/domku się schowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ale to chyba tak grupowo będziemy spożywać trunki ?? czy każdy w pokoju/domku się schowa?? zadnych chowanek, wszyscy razem a jak ktos sie schowa to i tak go znajdziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a jak ktos sie schowa to i tak go znajdziemy i mu polejemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kto upije prezesa ma u Mnie flaszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kto upije prezesa ma u Mnie flaszke podeślij Go do domku nr 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kto upije prezesa ma u Mnie flaszke podeślij Go do domku nr 7 Zapytaj lepiej komu sie udalo ostatnim razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kto upije prezesa ma u Mnie flaszke :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kto upije prezesa ma u Mnie flaszke :polew: :polew: wywołali wilka z lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kto upije prezesa ma u Mnie flaszke :polew: :polew: teraz sie smieje, a ciekawe kto bedzie szukal swojego pokoju po osrodku o poznej godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kto upije prezesa ma u Mnie flaszke :polew: :polew: teraz sie smieje, a ciekawe kto bedzie szukal swojego pokoju po osrodku o poznej godzinie Na pewno nie ja.Biorę GPSa :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kto upije prezesa ma u Mnie flaszke :polew: :polew: teraz sie smieje, a ciekawe kto bedzie szukal swojego pokoju po osrodku o poznej godzinie Na pewno nie ja.Biorę GPSa :polew: :polew: ta i po pijaku wciśniesz "dom" i bedziesz popierdalał piechotką do Lublina :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kto upije prezesa ma u Mnie flaszke :polew: :polew: teraz sie smieje, a ciekawe kto bedzie szukal swojego pokoju po osrodku o poznej godzinie Na pewno nie ja.Biorę GPSa :polew: :polew: ta i po pijaku wciśniesz "dom" i bedziesz popierdalał piechotką do Lublina :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Z pogodą c**jnia - ma padać. Przynajmniej w piątek... sobota i niedziela będzie słońce (...ale na zachodzie ). ...zresztą czy to ważne. I tak będzie za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Z pogodą c**jnia - ma padać. Przynajmniej w piątek... sobota i niedziela będzie słońce (...ale na zachodzie ). ...zresztą czy to ważne. I tak będzie za***iście kazdy pozoltym sztormiaku i do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 BTW - domek nr 8 rządzi Najlepszy gazer i do tego Adas ze swoją hurtownią wódki - to się zgrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 O proszę jak się wszyscy rozkręcili :> mam pytanko ktoś jedzie od strony Szczecina?? bo ja jadę samemu a fajnie by było się pod kogoś po drodze podłączyć i razem polecieć Jak każdy będzie miał z dwa promile to żadna pogoda nie będzie przeszkadzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 http://pogoda.onet.pl/0,674,38,,,jaroslawiec,miasto.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja się obawiam że te trzy skrzynki to może być mało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja się obawiam że te trzy skrzynki to może być mało :gwizdanie: na głowe.....no faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi