Opublikowano 10 Czerwca 201016 l witam chcialem wam, przedstawic moja niunie o imieniu AUDI a4 z serduszkiem 2,6 v6 o mocy 150 km stozek OTO i ona WIECEJ ZDJEC nie długo zapraszam do kometowania pozdrawiam
Opublikowano 10 Czerwca 201016 l witam chcialem wam, przedstawic moja niunie o imieniu AUDI a4 z serduszkiem 2,6 v6 o mocy 150 km stozek OTO i ona WIECEJ ZDJEC nie długo zapraszam do kometowania pozdrawiam IVE powiedz panu
Opublikowano 10 Czerwca 201016 l Kolego, dostanie Ci sie za te lampki i dywaniki Ale najwazniejsze, zeby Niunia podobala sie Tobie
Opublikowano 10 Czerwca 201016 l Kolor mi się podoba ale te dywaniki, mi było by buty na nie kłaść. Jak hak Ci nie potrzebny to ściągaj jeszcze ktoś Ci sie pod dupe przyczepi i będziesz go woził coś będziesz z nią robił?
Opublikowano 10 Czerwca 201016 l Autor w sumie to narazie planuje załozyc xenon i podniesc moc do 180 koni ale zobaczymy pozdram
Opublikowano 10 Czerwca 201016 l lampy dywaniki znaczek na tylniej polce x2 poki co to pachnie mi to wsia
Opublikowano 10 Czerwca 201016 l Gdyby nie lampy sonara, to było by OK dywaniki zamień na jakieś welurowe, bo te to nadają sie do CC w lpg :gwizdanie: Mocy w tym silniku nie podniesiesz :gwizdanie: + za pomalowane dokładki w kolor i czarny gril Brakuje felgi :gwizdanie:
Opublikowano 10 Czerwca 201016 l Dobra baza do modzenia Też mam 2.6 V6, możesz sobie zobaczyć zmiany u mnie w podpisie jakie przeprowadziłem
Opublikowano 10 Czerwca 201016 l podniesc moc do 180 koni pewnie chipem z allegro albo jak dołożysz jeszcze więcej takich dywaników Nic nie zrobisz z tego silnika bez dwóch worków pieniędzy ...... mogło być dobrze ale auto przejawia wiejskie zapędy typu 2 znaczki za szybą, szkoda ze jeszcze rejstracji z imieniem nie ma za szybą ... dywaniki alu z gumy lol lamp nie komentuję
Opublikowano 10 Czerwca 201016 l Autor co wy sie tych lamp czepiacie a dywaniki byly juz jak ja kupilem sa do wymiany
Opublikowano 10 Czerwca 201016 l co wy sie tych lamp czepiacie a dywaniki byly juz jak ja kupilem sa do wymiany a to takie juz trendy forumowe Sonar = ZUO jak juz ringi w audi to tylko od FK, ale i tak najlepsze są zespolone poliftowe + Xenon A dywaniki to wywal czym prędzej bo kują w oko
Opublikowano 11 Czerwca 201016 l Ive tak jak wyżej piszą, ale nawet te dokładki przy ten feldze nie robią żadnej roboty... a to "dziecko w aucie" nie przeszkadza ci, że jest tak centralnie na środku szyby? chyba że się nie oglądasz za siebie :gwizdanie:
Opublikowano 11 Czerwca 201016 l autko ale te dywaniki i lampy opisz troszke bardzie ta swoja fure co planujesz zrobic
Opublikowano 25 Czerwca 201016 l w sumie to narazie planuje załozyc xenon i podniesc moc do 180 koni ale zobaczymy pozdram A jak masz zamiar to osiągnąć ? Lipa przez chrom na metry , sonary i te dywaniki Nie wiem dlaczego ale wnętrze kojarzy mi się z burakowozem Na prawdę ładne auto ale przez wyżej wymienione elementy bardzo dużo traci.
Opublikowano 23 Lipca 201016 l śmierdzi mi tu w tych komentarza troche hiporytami. Dywaniki... co w nich takiego ?. Pachną wsią ? Nie wydaje mi się. Przynajmniej mu się nie porwą . Ładna Adela. Fajny kolor niezła moc. Lampy może i tak, chociaż jak pytałem wszystkich w rodzinie (nieznających się) mówili że ładnie to wygląda, ładniej niż standardowe. Lepsze to niż oryginał chyba. 4/5
Opublikowano 23 Lipca 201016 l śmierdzi mi tu w tych komentarza troche hiporytami. Dywaniki... co w nich takiego ?. Pachną wsią ? Nie wydaje mi się. Przynajmniej mu się nie porwą . Ładna Adela. Fajny kolor niezła moc. Lampy może i tak, chociaż jak pytałem wszystkich w rodzinie (nieznających się) mówili że ładnie to wygląda, ładniej niż standardowe. Lepsze to niż oryginał chyba. 4/5 A co takiego jest w zestawie skarpetki plus sandały? To taka sama wieś jak te dywaniki. Zwyczajny obciach. Nie rozumiesz tego? To znaczy, że kompletnie nie masz gustu. Dywaniki PCV są nieodłącznym zestawem takiego wnętrza: Pytałeś nieznających się to dlatego padła taka odpowiedź. Nieznający się lubią też pokrowce i chrom na metry. Jadą z takim zestawem pod remizę gdzie stoją zwieśniaczone golfy i calibry i myślą, że są cool. Silnik 1,6 i ryczący tłumik - wielcy "tjunerzy". _________________________________________________ Kolega ma dobrą podstawę do modów. Fajny silnik i jeszcze lepszy napęd. Kilka delikatnych zmian i fura . Byle nie miał doradców, będących fanami wiejskiego tuningu.
Opublikowano 23 Lipca 201016 l śmierdzi mi tu w tych komentarza troche hiporytami. Dywaniki... co w nich takiego ?. Pachną wsią ? Nie wydaje mi się. Przynajmniej mu się nie porwą . Ładna Adela. Fajny kolor niezła moc. Lampy może i tak, chociaż jak pytałem wszystkich w rodzinie (nieznających się) mówili że ładnie to wygląda, ładniej niż standardowe. Lepsze to niż oryginał chyba. 4/5 A co takiego jest w zestawie skarpetki plus sandały? To taka sama wieś jak te dywaniki. Zwyczajny obciach. Nie rozumiesz tego? To znaczy, że kompletnie nie masz gustu. Dywaniki PCV są nieodłącznym zestawem takiego wnętrza: Pytałeś nieznających się to dlatego padła taka odpowiedź. Nieznający się lubią też pokrowce i chrom na metry. Jadą z takim zestawem pod remizę gdzie stoją zwieśniaczone golfy i calibry i myślą, że są cool. Silnik 1,6 i ryczący tłumik - wielcy "tiunerzy". :oklaski: :oklaski: :oklaski: