Gość ZeeBee Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam, mam problem z ustawieniem godziny i daty w Audi A4 Avant 1.9 TDI 2002 r. Gdy wciskam "MODE" mruga mi godzina i za pomocą "-" i "+" mogę ją zmienić. Kolejne wciśniecie przycisku "MODE" nie przechodzi do ustawienia minut tylko do daty, której z resztą też nie mogę zmienić. Normalnie dziwne zjawisko. Proszę o pomoc w tej sprawie. ZeeBee
Hugo Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 U mnie przeskakuje po kolei . godziny minuty i data
alvaro Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 może ktoś coś skopał przy "naprawianiu" przebiegu ... pisz do szoguna albo do kobry na PW
miczek.mk Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 Witam, mam problem z ustawieniem godziny i daty w Audi A4 Avant 1.9 TDI 2002 r. Gdy wciskam "MODE" mruga mi godzina i za pomocą "-" i "+" mogę ją zmienić. Kolejne wciśniecie przycisku "MODE" nie przechodzi do ustawienia minut tylko do daty, której z resztą też nie mogę zmienić. Normalnie dziwne zjawisko. Proszę o pomoc w tej sprawie. ZeeBee Niestety, to pozostałość po "edycji" przebiegu ...., daj do kogoś, kto się tym zajmuje, i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi