ksiu85 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam wszystkich ,oto opis mojej fury!!!Jak juz wszyscy wiedza jest to Audi A4 Avant (B7) 1.9 TDI 116KM (kolor: LY7W silbersee metallic ) a wyposazenie ma nastepujace: -ABS -ESP -6 poduszek powietrznych -automatyczna klimatyzacja -elektryczne szyby i lusterka -komputer pokladowy FIS -sensor deszczu -sensor zmiezchu -szyby domykane z pilota -funkcja "Coming/Leaving Home" -navi BNS 5.0 z MMI+MP3 -przygotowanie pod telefon z funkcja Bluetooth -reling chrom -halogeny przeciwmgielne -samosciemniajace lusterko wewnetrzne -alufelgi Planowane modyfikacje -zalozenie tempomatu -przyciemnienie szyb (GOTOWE) -pozatym nieplanuje wiecej zmian podoba mi sie taka jak jest :>
majkel_majki Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ładna kierownicę bym tylko zmienił na skórzaną, najlepiej multifunkcję.
Chuck Norris Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ładna , ale plany skromne (jak na razie, co na pewno się szybko zmieni). Tam się prosi RNS- E !!!
dziadek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ja bym felgi zmienił na większe a te na zimę zostawił bo jak na mój gust to średnio to wygląda na tym aucie. Poza tym
Gość radekk2000 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ładny avancik.Zmień kierę na skórzaną,bo te plastikowe
ksiu85 Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Wkoncu przeprowadzilem pare modow :> wiem ze sa to niewielkie zmiany ale ciesza 1.)oslony podszybia 2.)znaczek S-line 3.)dywaniki gumowe (na zime ) 4.)rameczki klubowe (dzieki Jarko ) 5.)alufelgi na zime
dominbr Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Fajne B7, a znaczek s-line przyczepiłeś bo?
ksiu85 Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Fajne B7, a znaczek s-line przyczepiłeś bo? Tak poprostu przyczepilem dla bajeru,moze kiedys zaloze zderzaki z S-lina ale narazie tylko znaczek
MAGIC87 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 wieksza fela + gleba sie klania.. srodek No i cos z moca lepiej zrobic to bida straszna
skrab Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Fajny avancik prawie taki jak mój :gwizdanie: życzę bezawaryjności pozdrawiam ps. przyciemnij szyby i będzie
majkel_majki Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 To s-line to trochę jak znaczek M na beemce 316 reszta modów całkiem ok.
Bialy387 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Ściema szybek jak najbardziej będzie , a do tego znaczka s-line jeszcze dołóż zderzaczek s-line.
ksiu85 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 Ściema szybek jak najbardziej będzie , a do tego znaczka s-line jeszcze dołóż zderzaczek s-line. I na listwach oczywiście Takie mam plany z dolozeniem pakietu S-line ale kiedy do tego dojdzie to jeszcze niewiem bo obecnie mam inne wydatki (synek juz w drodze!!!! :decayed: )
skrab Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Ściema szybek jak najbardziej będzie , a do tego znaczka s-line jeszcze dołóż zderzaczek s-line. I na listwach oczywiście Takie mam plany z dolozeniem pakietu S-line ale kiedy do tego dojdzie to jeszcze niewiem bo obecnie mam inne wydatki (synek juz w drodze!!!! :decayed: ) To gratulacje :drunk:
ksiu85 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 Pierwszy mod po prawie 2 latach uzytkowania ciemne szybki z tylu :good: Uploaded with ImageShack.us
Rekomendowane odpowiedzi