Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reflektory zespolone po II lifcie - rezanie i montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wystarczy dokręcic nakretke w lampie, w czwartym mocowaniu, tak aby oparła się o pas przedni.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 231,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jedna sprawa soczewka h7 różni się od d2s zarysem przesłony jest on inny w krztałcie klina natomiast d2s jest ścięta ku górze ponieważ żeby na zakrętach w prawo nie oślepiać tych z naprzeciwka ale każdy o tym wie :wink4:

Opublikowano

a jeszcze jedno pytanie czy silniczki ze starych lamp beda pasowały do tych nowych zespolonych czy musze kupic inne jak tak to jakie i od czego

Opublikowano

nie

Opublikowano

a jeszcze jedno pytanie czy silniczki ze starych lamp beda pasowały do tych nowych zespolonych czy musze kupic inne jak tak to jakie i od czego

było o tym wszystko :szukaj:

Opublikowano

ciezko napisac ?? nie moge znalezc zanim napisałem to przeszukalem i nie znalazłem wiec dlatego pytam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

a co powiecie o tym: http://www.motoallegro.pl/item455253465_reflektor_lampa_mig_soczewka_audi_a4_a_4_94_98_s4.html ? ktos montowal cos takiego? faktycznie wchodzi wszystko bez przerubek? jeden kolega wczesniej pytal o mozliwosc podlaczenia lamp z manualna regulacja.. ja niestety tez nie mam elektrycznej, myslicie ze bedzie wszystko pasowalo?

ps. w tych lapmpkach jest wszystko co potrzeba? zarowki i wiazki biore od starych valeo?

Opublikowano
  • Autor

pasuja idelanie. ale ja bym pokusil sie jednak o rezanko :naughty:

Opublikowano

ja tez radzę zespolone, o wiele lepiej wyglądają te lampki :good:

Opublikowano

A ja bym bral dzielone.. :tongue4:

Opublikowano

Zastanów się jednak nad zespolonymi. Cięcia dużo nie ma ale za to efekt jest dużo lepszy :naughty:

Opublikowano

no w zasadzie to chyba macie ze jednak zespolone wygladaja duzo lepiej.. powiedzcie mi jeszcze prosze jak z ta regulacja bo ja jestem zielony w tych tematach.. kazde lampy przystosowane do regulacji elektycznej mozna tez regulowac recznie? a swoja droga duzo roboty byloby z dolozeniem do auta elektrycznej regulacji?

Opublikowano
  • Autor

kazda lampa ma sruby do regulacji recznej. a elektryczna mozna wykonac. wystarczy przelacznik kilkustopniowy zamontowac i przeciagnac kabel...

Opublikowano

Z zamontowaniem regulacji nie powinno być problemu. Podjedź do jakiegoś dobrego elektryka co się zajmuje instalacjami elektrycznymi w samochodach. Chyba że chcesz sam z tym powalczyć :naughty: A co do tych śrub do regulacji ręcznej to przed kupnem lamp dowiedz się czy nie są pozrywane. Bo wtedy nici z regulacji i co Ci z takich lamp jak ich nawet nie ustawisz dobrze.

Opublikowano

a ja juz zalozylem u siebie lampki zespolone DEPO....orginalne w aucie mialem zbite wiec zalozylem takie....;)

do podcinania blotnika uzylem szlifierki kontowej z zalozona tarcza listkowa i elegancko sie ten rancik zeszlifowal....

A co do kostek to zostawilem orginalne w aucie, tylko zmienilem wtyczke w lampie, wtyczki wyciaglem ze starych lamp i wkleilem je klejem na goraco w miejsce tych prostakatnych kostek w lampkach DEPO i jest gitara..:D

Opublikowano

a skąd wziąść taka wtyczke?

z ASO? jak tak to ile sobie życzą.pozdrawiam

Opublikowano

Wtyczke do lamp kupisz w ASO.

Wtyczki plus piny z ASO = 100PLN za 2 szt.

Są też inne alternatywy. Piny bodajże z kostki ISO do głośników.

Musisz :szukaj: było na forum o tym w postach Szogun0 - a bodajże.

Opublikowano

tak tak, doczytałem.

przepraszama ale na szybko odpowiedzi potrzebowałem..

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy ori silniczki do regulacji świateł w soczewkach zespolonych Valeo będą pasowały plug&play do wtyczki z boshów 94-98?

Kupiłem valeo soczewki i gość dał z silniczkami

Musze wymienic mimo to na punto II?

Pozdrawiam