OLI_B5 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 a jak to jest z lampami eu/gb reguluje sie tylko przeslona nie ma innych roznic ?? Oznaczenie na lampach jest podobno ze gb , tak to bez róznic
Piteros1 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 a jak to jest z lampami eu/gb reguluje sie tylko przeslona nie ma innych roznic ?? Oznaczenie na lampach jest podobno ze gb , tak to bez róznic a jakie to oznaczenie?
Trzesio Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 w lampach z anglika wystarczy przestawic przeslone, kilka minut roboty a lampy czesto sa o wiele tansze niz pozostale wczoraj byly na allegro za 70zl/szt w stanie podobno idealnym i jak tu sie nie skusic
Piteros1 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 w lampach z anglika wystarczy przestawic przeslone, kilka minut roboty a lampy czesto sa o wiele tansze niz pozostale wczoraj byly na allegro za 70zl/szt w stanie podobno idealnym i jak tu sie nie skusic czyli wychodzi na to ze angliki maja przestawne przeslony, a eu nie maja przestawnych ?? image hosting wczesniej wyrezalem jeszcze halo
Trzesio Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 wydaje mi sie ze wszystkie lampy byly produkowane takie same, wiec obie wersje powinny miec, oczywiscie mowie o ori Valeo http://www2.produktinfo.conrad.com/datenblaetter/850000-874999/854434-an-01-de-Scheinwerfer_A4_klares_Upgrade_Set.pdf strona 7.
OLI_B5 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 w lampach z anglika wystarczy przestawic przeslone, kilka minut roboty a lampy czesto sa o wiele tansze niz pozostale wczoraj byly na allegro za 70zl/szt w stanie podobno idealnym i jak tu sie nie skusic czyli wychodzi na to ze angliki maja przestawne przeslony, a eu nie maja przestawnych ?? eu i gb mają przestawiane przesłony ale oczywiscie zdarzają sie soczewki bez mozliwosci regulacji
siara Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Moje Valeo nie miały tej wajchy do zmiany, ale udało się je z "europejszczyć" poprzez obrócenie w środku blaszki. I teraz jest gites
jihaad Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Moje Valeo nie miały tej wajchy do zmiany, ale udało się je z "europejszczyć" poprzez obrócenie w środku blaszki. I teraz jest gites Dokładnie. KAŻDE da się przezbroić, ale nie wszystkie mają wajchę, żeby to zrobić szybko na zamontowanej lampie.
siara Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nawet udało się bez rozklejania, więc nie ma strachu
Piteros1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 a dlugie nie swieca inaczej ???? przy anglikach.. i jakie sybole na kloszu swiadcza o gb/eu ?
przemciotorun Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 dlugie swieca tak samo wpisz w google "oznaczenia na lampach" i masz komplet oznaczen na lampach....
Trzesio Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 mysle ze nawet na lampach z anglika beda rozne oznaczenia, ja mam E9 czyli Hiszpania moglby mnie ktos oswiecic, dlaczego swiatla mijania i drogowe maja sie razem swiecic, przeciez na zarowce H4 swieca sie osobno ? macie jakis schemat podlaczenia silniczka z przedlifta Valeo na polift
OLI_B5 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 moglby mnie ktos oswiecic, dlaczego swiatla mijania i drogowe maja sie razem swiecic, przeciez na zarowce H4 swieca sie osobno ? macie jakis schemat podlaczenia silniczka z przedlifta Valeo na polift Po to żeby lepiej doświetlić ? Skoro są dwa osobne źródła światła to raczej logiczne że lepiej jak oby dwa będą świecić
Piteros1 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 dlugie swieca tak samo wpisz w google "oznaczenia na lampach" i masz komplet oznaczen na lampach.... a jest ich regulacja, bo cos mi lewa wali jakby po drzewie
przemciotorun Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tak na imbus od gory tylko trzeba troche pokrecic ..
Piteros1 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Tak na imbus od gory tylko trzeba troche pokrecic.. a lewo prawo ??
Trzesio Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 sa dwie sruby po bokach lampy takie biale/zolte, jedna gora-dol, droga L-P ---------- Post dopisany 30-04-2014 at 19:47 ---------- Poprzedni post napisany 27-04-2014 at 09:10 ---------- mam jeszcze jedno pytanie, czy ten zewnetrzny uchwyt na dole lampy powinien sie czegos trzymac ?
OLI_B5 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 mam jeszcze jedno pytanie, czy ten zewnetrzny uchwyt na dole lampy powinien sie czegos trzymac ? Mocowania w pasie
Trzesio Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 da sie takie cos dokupic, jak to wyglada ? czy jest on zespolony z pasem i trzeba cos samemu myslec ?
Rekomendowane odpowiedzi