blaster99 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 w jaką glebę zainwestować ? czekam na propozycję[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 14:32_________________________________________________
djbinek Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 -30 albo -35 mm. Ja mam taki sam dylemat, fele 17 a fura stoi jak traktor. Kupuje -30 mm dlatego, ponieważ nie trzeba kupować nowych amortyzatorów, i nie będzie tak nisko zawieszona, czyli po polnych będziesz mógł jako tako śmigać.
szybki34 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Ładniutka no może poza tym automatem Pewnie nie jeździłeś automatem skoro uważasz to za minus, to wielki plus
bombel2 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Fajna B5 A odnośnie tego automatu:Mam identyczna tylko w uboższej wersji i także w automacie i jeśli ktoś szuka wygody i komfortu to niema nic lepszego.
blaster99 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 dzieki chłopaki za opinie, ale dajcie jakies linki do zawieszenia "-30" ktore by bylo odpowiednie do mojej fury bo sie na tym mało znam. z gory dziekuje.
michu93 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 i też można powahlowac wajchą mój 4 biegowy merc w automacie palił gume na 2 fajna furka, felgi mi się nie podobaja, bo wystają (srodkiem) a tak to koxik
Rekomendowane odpowiedzi