pdk Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Panowie czy ktos moze potwierdzic dlugosc paska do AFN z klima, 855/858/tysiac cos? Etka wskazuje ten nr 06B260849A ale jak wrzuce to w jakies katalogi sklepow to raz 855 raz 858... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marionozzo Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Pany a u mnie tak dokręcone że objechałem imbusa i co teraz. Da się jakoś odkręcić ta podstawę alternatora i wyjąć całe z wiskoza i rozwiercić imbusa. Czy jak to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 4 godziny temu, marionozzo napisał: Pany a u mnie tak dokręcone że objechałem imbusa i co teraz. Da się jakoś odkręcić ta podstawę alternatora i wyjąć całe z wiskoza i rozwiercić imbusa. Czy jak to zrobić ? Objechanego imbusa mozna zastapic wiekszym o jeden nr troxem. Dobrze to spsikaj wd na pare godzin przed odkreceniem. Nabij prosto i do konca troxa i powinno puscic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talesbite Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Tam jest normalny lewy gwint. Czyżbyś odkręcał w prawo? Tak jak @wesz82 pisze nabij torxa lub 12-kątnego bita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parys01 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Mam pytanie - czy jak piszczy napinacz to można wymienić samą rolkę napinacza? Nowy zestaw rolka plus tulejki to koszt 30 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi