Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
u mnie 59-60 , zalezy jak stoi ^^ , mozna za***rdalać , wazne zeby sie nie uginała do dołu :whistling:

czyli co najwyzej po A2-ojce... albo krotkimi odcinkami, ale co to za fun :whistling:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 236,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gracjan przeczytałem caly temat i naprawde szacun za włożoną prace :kox: A co do tylnich lamp to dobrze leżą na autku.:thumbup1:

Opublikowano
Trzeba zmierzyć u siebie ale pewnie mniej jak 60 z przodu:kox:

aż z ciekawości dzisiaj zmierzyłem:wink: +/- 60:naughty:

Opublikowano
u mnie 59-60 , zalezy jak stoi ^^ , mozna za***rdalać , wazne zeby sie nie uginała do dołu :whistling:

czyli co najwyzej po A2-ojce... albo krotkimi odcinkami, ale co to za fun :whistling:

nie ma tragedii Fly

Opublikowano

w sumie masz gwint, wiec mniej Ci sie fura ugina... ale i tak strach za***rdalac :)

Opublikowano
  • Autor

Przy pomocy kolegi udało się okleić przednie lampy...

dsc0448kopiowanie.jpg

dsc0449kopiowanien.jpg

dsc0450kopiowanie.jpg

Zdjęcia lipne bo w garażu... Na żywo ciekawie to wygląda :wink:

Opublikowano

Jak ze swieceniem?

Opublikowano
  • Autor

Kolega ma tak zrobione w Octavii i mówił że nie zauważył pogorszenia się światła, wydaje mi się że przy xenonie nie będzie dużej różnicy :wink: Tyle co ja w nocy jadę to... można olać :wink:

Opublikowano

Jaką folią to robiłeś? Podoba mnie się to

Opublikowano
  • Autor

Folię ten kolega załatwiał ale według mnie jest to dokładnie coś takiego ( też to jest jasna czarna ):

Folia JASNA CZARNA do LAMP PRZEDNICH 100x25cm !!! (2543532359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jak " ster" wróci na swoje miejsce to cyknę zdjęcia w słońcu bo tu niewiele widać :wink:

Opublikowano
Folię ten kolega załatwiał ale według mnie jest to dokładnie coś takiego ( też to jest jasna czarna ):

Folia JASNA CZARNA do LAMP PRZEDNICH 100x25cm !!! (2543532359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jak " ster" wróci na swoje miejsce to cyknę zdjęcia w słońcu bo tu niewiele widać :wink:

Gdybym swoje usy okleił :eusathink: fajne są, to bym je tym zabezpieczył troche przed tymi komarami i muszyskami co mi się rozbijają przy mojej "normalnej jeździe"...

Opublikowano
  • Autor

Mi się na żywo to baaardzo podoba, zobaczymy jak na dłuższą metę :decayed: Fajny mod bo możesz się go pozbyć w jakieś 10 sekund jak ci się znudzi :grin:

Zostaje jeszcze okleić boczne kierunki i zobaczyć jak to pasuje do ramki grilla i może ją też okleić :kox:

Opublikowano

Ja mam na żółto halo i kierunki, ale kolorystycznie nie pasuje to USów, dlatego może tą okleje wszystko, bo z tyłu mam założone w sumie też ciemne lampy, bo przedlifty, więc zgadzało by się w całości :wink:

Opublikowano

ciekawy jestem efektu na żywo tych lamp, ale będę miał okazję zobaczyć na zlocie mapeta, bo widzę że się dostałeś :wink:

Opublikowano
  • Autor
ciekawy jestem efektu na żywo tych lamp, ale będę miał okazję zobaczyć na zlocie mapeta, bo widzę że się dostałeś :wink:

Na zlot Mapeta raczej nie uda mi się dotrzeć niestety :thumbdown:

Opublikowano

oh shit... :kwasny: szkoda, ja dzisiaj się dowiedziałem że się dostałem... liczyłem że obejrzę Twoją eSkę... :jerk:

Opublikowano
  • Autor

oh shit... :kwasny: szkoda, ja dzisiaj się dowiedziałem że się dostałem... liczyłem że obejrzę Twoją eSkę... :jerk:

Wyskoczyła mi sprawa rodzinna akurat w sobotę z której na 99% nie uda mi się wykręcić a jazdę w niedziele uważam za bezsens...

Auto będzie można zobaczyć na allstarsie :kox: Jadę nawet jakby się paliło :grin:

---------- Post dopisany at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:52 ----------

Boczne kierunki zmienione na dymione :wink:

dsc0452kopiowanie.jpg

dsc0455kopiowanie.jpg

Zostaje jeszcze okleić ramkę grilla na czarno :wink:

---------- Post dopisany 16-08-2012 at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany 14-08-2012 at 17:30 ----------

Przyszły graty od Raggi :kox:

dsc0464kopiowanie.jpg

dsc0465kopiowanie.jpg

dsc0466kopiowanie.jpg

dsc0471kopiowanievqq.jpg

dsc0472kopiowanie.jpg

dsc0473kopiowanie.jpg

dsc0474kopiowanie.jpg

Fotki ciemnych lamp w dzień :wink:

dsc0467kopiowanie.jpg

dsc0468kopiowanie.jpg

dsc0469kopiowanie.jpg

dsc0475kopiowanie.jpg

dsc0476kopiowanie.jpg

Dzięki Ragga :drinks:

Opublikowano

Najsssss:naughty:

Opublikowano

Piękny kolor nici:kox:

Opublikowano

kierownica magła bybyc cała pikowana, pozatym widac ile wysiłku kosztuje cie utrzymanie , gratulacje