horny devil Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Gracjan jaki materiał kupiłeś i gdzie?? Na co to kleiłeś?? Muszę wyrezać roletę na tył a przyszła w innym kolorze półka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Gracjan jaki materiał kupiłeś i gdzie?? Na co to kleiłeś?? Muszę wyrezać roletę na tył a przyszła w innym kolorze półka Materiał to czarna tkanina z gąbką, kupowałem w Zabrzu - Mikulczyce - Strzelców Bytomskich 11, tak jest hurtownia materiałów. Kleiłem na klej Bonaterm, taki mi polecali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Mam kawalątek więc trzeba będzie zanabyć A te rolety tylnych szyb pogoniłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Mam kawalątek więc trzeba będzie zanabyć A te rolety tylnych szyb pogoniłeś?? Tak, Gwerty zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Fotele wsadzone, zostało zabudować wnękę po siedzisku kanapy i ogarnąć błędy poduszek ale to musi chwilę poczekać Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Podoba mi się mi też typowy street! PROPSY za posunięcie z fotelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ogarnąć błędy poduszek ale to musi chwilę poczekać mowie ci , wyciagnij licznik , wywal kontrolki i po krzyku BTW ładnie wyglada z fotelami , przymierze kiedys swoje zgrabne dupsko jak sie spikniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ogarnąć błędy poduszek ale to musi chwilę poczekać mowie ci , wyciagnij licznik , wywal kontrolki i po krzyku BTW ładnie wyglada z fotelami , przymierze kiedys swoje zgrabne dupsko jak sie spikniemy ale jak wyciągnie kontrolki to i tak będzie błąd i w razie czego poduszka się nie otworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ale jak wyciągnie kontrolki to i tak będzie błąd i w razie czego poduszka się nie otworzy rozjebałem doszczętnie 4 samochody , w ani jednym nie wystrzeliła poduszka i zyje :naughty::naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ale jak wyciągnie kontrolki to i tak będzie błąd i w razie czego poduszka się nie otworzy rozjebałem doszczętnie 4 samochody , w ani jednym nie wystrzeliła poduszka i zyje :naughty::naughty: Jest się czym chwalić:polew:Gracjan foteliki kox:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jest się czym chwalić:polew:Gracjan foteliki kox:kox: ale tylko jeden ze swojej winy :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dobry mod Ważyłeś ile kg gratów się pozbyłeś? Wysłane z mojego GT-N7100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Na rejsizmie pisze że około 100kg:wink: Mi osobiście fotele nie podchodzą, i jak narazie transformacja moim zdaniem na minus, ale zobaczę na żywo wtedy powiem coś więcej, z drugiej strony to jeszcze nie koniec zmian i nie ma cospianć pośladów:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 jak na weekendowy bolid jest kosior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 robi robotę, jak zamierzasz zabudować tył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Wszystko ładnie, pięknie, ale poprawiłbym mocowanie pasów ramieniowych w "X". Cytat z zał. J: "Dla pasów 4-punktowych, pasy ramieniowe muszą być zamontowane krzyżowo, symetrycznie względem osi centralnej przednich foteli.". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ogarnąć błędy poduszek ale to musi chwilę poczekać mowie ci , wyciagnij licznik , wywal kontrolki i po krzyku BTW ładnie wyglada z fotelami , przymierze kiedys swoje zgrabne dupsko jak sie spikniemy Obawiam się że twoje "zgrabne dupsko" się nie zmieści Dobry mod Ważyłeś ile kg gratów się pozbyłeś? Wysłane z mojego GT-N7100 Tak mniej więcej podejrzewam max 100kg, jak znajdę wagę na którą umiem wjechać to z ciekawości wjadę i będę wiedział ile waży. Na rejsizmie pisze że około 100kg:wink: Mi osobiście fotele nie podchodzą, i jak narazie transformacja moim zdaniem na minus, ale zobaczę na żywo wtedy powiem coś więcej, z drugiej strony to jeszcze nie koniec zmian i nie ma cospianć pośladów:wink: Nie każdemu musi się podobać, luzik robi robotę, jak zamierzasz zabudować tył? Na to ciągle nie mam pomysłu szczerze mówiąc... Wszystko ładnie, pięknie, ale poprawiłbym mocowanie pasów ramieniowych w "X".Cytat z zał. J: "Dla pasów 4-punktowych, pasy ramieniowe muszą być zamontowane krzyżowo, symetrycznie względem osi centralnej przednich foteli.". Pasy już zrobione w "X" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 To dobrze, że pasy zmienione. Z zabudową tyłu możesz pokminić generalnie najprościej, kupić kawałek materiału/arkusz, dociąć pod wymiar bagażnik + miejsce na tylne fotele i masz gotowe. 26 sec. filmu, słaba jakość ostrzegam niemniej można dostrzec o co chodzi, wydaje mi się, że wygląda to w miarę. Dla podejrzenia w ex samochodzie Kolegi BurnOuT, pasów nie komentuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No właśnie nad czymś takim będę kombinował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi