Hesik Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Mi by paaowalo tu felga 3sdm albo jakis bbs rs Jedyny 3SDM spoko w miarę to 0.06 tylko że ten 8,5 wygląda bardzo płasko no i jednak dalej to DARE... A co do RS 18" już cenowo zabija, nie mówiąc o super RS... Plan jakiś jest ale na razie nie zdradzam żeby nie zapeszyć U ciebie to by ladnie bylo 4x9.5 0.06. Cena bbs moze dosc wygorowana ale warta swego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Jak pomalujesz zaciski z jarzmami na czarno to zacisk zginie w czelusciach koła. Jest mały i będzie lipa, tutaj trzeba dac cos jasnego ale to i tak nijak bedzie do koloru auta. Teraz szukaj tyłu od RSy, chyba nie muszę mówić dlaczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jak pomalujesz zaciski z jarzmami na czarno to zacisk zginie w czelusciach koła. Jest mały i będzie lipa, tutaj trzeba dac cos jasnego ale to i tak nijak bedzie do koloru auta. Teraz szukaj tyłu od RSy, chyba nie muszę mówić dlaczego... Szukam, widziałem że SID przytargał znowu RS4 ale heble już sprzedane, ale z tym na spokojnie, nie pali się... dev, do hebli z rs4 na tył trzeba mieć linkę z ręcznego też z rs4 czy moja będzie pasowała ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Trzeba zmieniać linkę, dlatego sid sprzedaje w takich kompletach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Trzeba zmieniać linkę, dlatego sid sprzedaje w takich kompletach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Swoją starą linke wysyłasz tutaj: Linex - Producent linek,linki motoryzacyjne, linki samochodowe, linki motocyklowe, linki rowerowe, control cables, Bowdenzge Podajesz o ile ma byc dłuższa i w którym miejscu, dorobia Ci. Koszt ok 250zl za kpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alani2 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 A jakie teraz masz heble z tyłu ? 256mm ? jeśli tak to wrazie będzisz zmieniać na te RS to stare orginały od cb odkupię z chęcią ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- aa d*pa 98r to nie ;/ siedzi orginalnie 245mm dopiero po lifcie s-ki miały 256mm a szkoda ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sengoku Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 a w quattro nie były czasem zawsze 256mm? a FWD 245? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 S4 przedlift 245mm tak samo kazde A4 256 tylko wcS4 polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sengoku Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 S4 przedlift 245mm tak samo kazde A4256 tylko wcS4 polift A takim razie coś sobie nawkręcałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alani2 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 S4 przedlift 245mm tak samo kazde A4256 tylko wcS4 polift Wskocz na pw jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Mam bana na pw:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alani2 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ponizej masz nr do mnie jak cos potrzebujesz Sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alani2 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 tel mam padnięty a w domu nie jestem wskocz na mój post o aucie tam popiszemy żeby tu nie gracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 to sa koła do twojej besti Japan Racing jr3 19x10,5 5x120 5x114,3 5x112 (3932575263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 to sa koła do twojej bestiJapan Racing jr3 19x10,5 5x120 5x114,3 5x112 (3932575263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. przymierzal je parę stron temu:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifiński Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tarcze się przetoczy, klocki są podobno ok, ewentualnie się je wymieni, podmaluje co nie co, wyczyści i myślę że wstydu nie będzie Masz w okolicy jakiegoś ogarniętego tokarza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tarcze się przetoczy, klocki są podobno ok, ewentualnie się je wymieni, podmaluje co nie co, wyczyści i myślę że wstydu nie będzie Masz w okolicy jakiegoś ogarniętego tokarza ? Znam jeden zakład, gdzie przetaczali mi dystanse, zadzwonię i zapytam jak cenowo to wygląda itd, oprócz tego mam namiary jeszcze na dwa inne zakłady więc coś się wybierze, przetoczenie tarcz to nie jest jakieś mega skomplikowane zadanie, myślę że każdy ogarnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tarcze się przetoczy, klocki są podobno ok, ewentualnie się je wymieni, podmaluje co nie co, wyczyści i myślę że wstydu nie będzie Masz w okolicy jakiegoś ogarniętego tokarza ? Znam jeden zakład, gdzie przetaczali mi dystanse, zadzwonię i zapytam jak cenowo to wygląda itd, oprócz tego mam namiary jeszcze na dwa inne zakłady więc coś się wybierze, przetoczenie tarcz to nie jest jakieś mega skomplikowane zadanie, myślę że każdy ogarnie... ja robiłem ostatnio 312mm to mi liczył 35zł za sztukę, także koszta nie sa jakies mega straszne, tym bardziej w porównaniu do nowych tarcz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi