Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gracjan to jeszcze silnik umyjesz i zabieram ją do siebie na wychowanie. :decayed:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 236,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Silnika na pewno nie poleję wodą:decayed: Jedynie tylko ile się da szmatka + APC + pędzelek:wink:

Opublikowano
  • Autor

Trochę "przyczyściłem" pod maską, bez szału :thumbdown:

DSC_0210_Kopiowanie.jpg DSC_0211_Kopiowanie.jpg DSC_0212_Kopiowanie.jpg DSC_0213_Kopiowanie.jpg DSC_0215_Kopiowanie.jpg

Opublikowano

masz osłone pod silnikiem ???

Opublikowano
  • Autor
masz osłone pod silnikiem ???

Od roku nie mam, leży za garażem:decayed:

Opublikowano

szkoda że się poddałeś z korektą i wysprzedałeś wsio:cry:

Opublikowano
  • Autor

Auto idzie do Rise and Shine:wink:

Opublikowano
Auto idzie do Rise and Shine:wink:

firma cacy, ale zero satysfakcji własnej pracy:kwasny:, korekta wieki nie wytrzyma i potem znów płacić a tak sam mogłeś ogarnąć, ale ważne że próbowałeś:wink: i cieszę się są takie osoby jak Ty co dbają więcej niż inni o auto:banan:, ponoć medik dopłaca 50% za korektę?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

No niestety, myślałem że będzie łatwiej, w tym wszystkim baaaardzo duże znaczenie ma doświadczenie którego ja nie mam i wyszło a wyszło a ryzykować na siłę żeby coś udowodnić nie chcę:wink: Jak auto po 14 latach ma lakier w takim stanie w jakim ma a było myte przez poprzednich właścicieli pewnie jak większość aut ( ludnik, wiadro z 3l wody i koszula flanelowa jako gąbka ) więc jak ja będę mył furę tak jak się powinno to wytrzyma dość długo:kox:

Auto jest moim oczkiem w głowie i szkoda było by mi coś zepsuć z własnej głupoty:doh: Są zadania które lepiej powierzyć profesjonalistom:dancing:

Opublikowano

musiałbyś wyjątkowo się postarać by coś zniszczyć :whistling:, poproś chłopaków niech zrobią relację na forum KA:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Po świętach będę chciał uderzyć do nich, podobno z terminami nie ma tragedii :)

Poproszę żeby w miarę możliwości cykali fotki i jak mają chęć to wrzucą relację na KA a jak nie to niech tylko zdjęcia zgrają a sam coś powrzucam :)

Opublikowano
Po świętach będę chciał uderzyć do nich, podobno z terminami nie ma tragedii :)

Poproszę żeby w miarę możliwości cykali fotki i jak mają chęć to wrzucą relację na KA a jak nie to niech tylko zdjęcia zgrają a sam coś powrzucam :)

:banan:

Opublikowano

kurczę, aż szkoda jeździć z takim wypucowanym seruchem :decayed: BTW, wygląda jak salonówka :decayed:

Opublikowano

Przeczytałem cały wątek podziwiać tylko a auto piękne no i szybkie

Opublikowano

no bo pewnie ma na myśli miejsca takiej jak front wlewu płynu spryskiwacza że jest jeszcze brudny:naughty:

Opublikowano
tak

Misiu.. pamiętaj, że naklejenie kawałka włókna i pokrycie go żywicą to nie jest może silnie trudne..ale całą robotę robi lakierowanie i polerowanie :wink:

Opublikowano
tak

Misiu.. pamiętaj, że naklejenie kawałka włókna i pokrycie go żywicą to nie jest może silnie trudne..ale całą robotę robi lakierowanie i polerowanie :wink:

luźna guma :naughty:

Opublikowano

Skoro tak mówisz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie da się tego już wyczyścić, to jakiś zaschnięty klej, chyba kropelka :kwasny: