Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
A czy jak gdzieś drogi Dawidzie napisałem że będzie tak u mnie ? :wink: Kontynuowałem tylko chińskie porzekadło podane przez Michała :wink:
235/35 ale chodzi o felgę, przy mocnej glebie może się nie zmieścić:whistling:

chociaż pół cala mniej, węższa/niższa opona i może lekki negatyw i wejdzie na ciasno... a jak to mówi stare chińskie porzekadło: jak jest ciasno to jest dobrze:decayed:

luźna guma , ja sie nabijam :wink:

:drinks:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 236,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Według mnie obecna felga lepszejsza ;)

Opublikowano

czyli rozumiem ze teraz to tylko z garazu do mycia bedziesz wyjezdzał? uwazaj bo trawa zderzak porysuje a jak zjedziesz z kostki na ziemie to zawisniesz i nawet Q ci nie pomorze

---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ----------

ani to szybkie ani funkcjonalne na takim kapciu:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Buba, nie kumam o co Ci chodzi, auto używam tak jak używam i nie widzę potrzeby zmiany tego...

Zawsze będzie ktoś szybszy jak i wolniejszy :wink: Czyli co, najlepiej by było zmienić hebel na 280, założyć 15" i za***rdalać ?

Każdy ma swoją wizję na auto i marnuje życie na swój sposób :wink:

Opublikowano
Buba, nie kumam o co Ci chodzi, auto używam tak jak używam i nie widzę potrzeby zmiany tego...

Zawsze będzie ktoś szybszy jak i wolniejszy :wink: Czyli co, najlepiej by było zmienić hebel na 280, założyć 15" i za***rdalać ?

Każdy ma swoją wizję na auto i marnuje życie na swój sposób :wink:

I h*j. Mnie się nowa fela totalnie nie widzi w tym aucie, ale to Twoja fura i to Tobie ma się podobać. Buba, on ma drugą A4 do wożenia, a to jak widać jest zabawka, więc bez sensu spinki :wink:

Opublikowano

jaja sobie robie a wy się ciśnieniujecie w święta:grin:

fela kocur. sam bym sobie wsadził takie:slina:

one z tajwanu przyjechały?

---------- Post dopisany at 08:10 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ----------

BTW nie wsadzisz 280mm do esy:grin:

Opublikowano

tarcze podrzuci do tokarza i będzie 280:decayed:

Opublikowano

raz piszesz że ma być nisko i koło dopasowane, a raz że nie chcesz żeby było nisko bo nie wykorzystasz mocy auta.... to jak to wkońcu ma być?

Opublikowano
  • Autor
raz piszesz że ma być nisko i koło dopasowane, a raz że nie chcesz żeby było nisko bo nie wykorzystasz mocy auta.... to jak to wkońcu ma być?

Nisko pojęcie względne... Dla mnie nisko to 61cm a dla szafy np. 57 :wink:

Opublikowano

Zacna felga, tylko mam nadzieje, ze to nie ten spawany komplet, ktory kiedys krazyl w PL...

btw, na 225/35/19 to niestety, ale nie poszalejesz... chyba, ze na autostradzie.

Opublikowano
  • Autor
za***iste to nowe koło, ale taki balon jest niedopuszczalny ! :wink:

Ten balon już dzisiaj na allegro ląduje :wink:

Felgi zawiozłem już do MrCleanera, on zawozi je dalej na malowanie, kolor nie wybrany do końca, ostateczny wybór pozostawiam "cleanerom", prosiłem tylko o jasny grafit w połysku :wink:

---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ----------

Zacna felga, tylko mam nadzieje, ze to nie ten spawany komplet, ktory kiedys krazyl w PL...

btw, na 225/35/19 to niestety, ale nie poszalejesz... chyba, ze na autostradzie.

Nic nie wskazuje na to że coś było spawane, były dokładnie przejrzane, "obstukane" w poszukiwaniu jakiś "kwiatków" i nic nie znalazłem... Felgi podobno przyjechały z niemiec na A6 C5, facet sprzedał auto ( handlarz ) na zimówkach a te Sporteci miały iść na jego A3 ale w A3 rozstaw 5x100.

Opublikowano

Fly te spawane wiszą cały czas na allegro (o ile mówimy cały czas o tych samych)

Opublikowano
Fly te spawane wiszą cały czas na allegro (o ile mówimy cały czas o tych samych)

Te od Nowaka z Zielonki :wink:

Opublikowano

Kiedy zobaczymy w calej okazałości na tym kółku?

Myślę o takich felgach w 20 :decayed:

Opublikowano

jakiego nowaka?

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ----------

ja mowie o tych

FELGI ALUMINIOWE 19'' AUDI A6 A8 SPORTEC 5x112 (2758094807) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem szczerze mówiąc kiedy wrócą felgi z malowania oprócz tego cały czas szukam coś fajnego jeśli chodzi o opony... Chciałbym w miarę możliwości na dniach kupić opony i jak tylko felgi wrócą, zakładać :wink: Muszę jeszcze znaleźć wulkanizację, która bez strat założy mi te opony, bo jak widziałem jak walczyli żeby zdjąć to :facepalm::facepalm:

Opublikowano

Nie wiem szczerze mówiąc kiedy wrócą felgi z malowania oprócz tego cały czas szukam coś fajnego jeśli chodzi o opony... Chciałbym w miarę możliwości na dniach kupić opony i jak tylko felgi wrócą, zakładać :wink: Muszę jeszcze znaleźć wulkanizację, która bez strat założy mi te opony, bo jak widziałem jak walczyli żeby zdjąć to :facepalm::facepalm:

A po co się tak spieszyć? ;)

Opublikowano
  • Autor

A po co się tak spieszyć? ;)

Chcę mieć pewność że wszystko na przyszły sezon będzie grało, a że zimy jeszcze na szczęście nie widać to czemu nie :wink:

Opublikowano
jakiego nowaka?

NowakZG kiedys u nas na forum selał takie fele , wmawiał ,ze nie sa spawane a były. Cięli sie z Poziem ostro o to :kox:

Poź miał dostac wp***dol w Bukowinie za to , czekalismy 2 dni ale nie przyjechał :grin: