Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Czerwony poganiacz czyli 1.8T Quattro by Oettinger/ Nowe fotki str 2 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fele jak moje ! :D ... Nie narzekajcie :(... nie są złe ! :D całkiem fajniutka furka, aaa klima tam, kit z klimą :) minie lato i nici z klimy :good: całkiem w pytke sprzęcior mam nadzieje że czas jakieś mody :) i będzie jeszcze piękniejsza :hi::good::wink4:

Jak uzbierasz kaske to zmień lampy przód i tył :) ( też to musze ogarnąć ). Gratulacje maszyny !

Opublikowano

aaa klima tam, kit z klimą :) minie lato i nici z klimy :good:

i tutaj się niestety mylisz, bo klima w aucie cały rok praktycznie się przydaje, nie koniecznie do chłodzenia auta, ale np do osuszania powietrza - para z szyb. :wink4:

Opublikowano

Co do zdjęć muszę się zmotywować załatwić dobry aparat i działać :)

Hmmm mam porównanie do seryjnego AEB i jest duża różnica,jest zmieniona moc w dowodzie rejestracyjnym.Na hamownie aktualnie mnie nie stać.

Pozdrawiam :cool1:

chodzi mi o to ze ta moc moze byc troche zawyzona ale z ciekawosci pytam czy sprawdzales

Opublikowano

Na glebę ją!!!!!! :bicz3: :decayed:

Jaki carbon? :gwizdanie:

Opublikowano

Gdzie masz ten carbon :gwizdanie:

Opublikowano

listwy wewnętrzne ala carbon są .Zamieniłem za drewno na fotach tego nie widać tak dokładnie :hi:

Opublikowano

a środek został..

Opublikowano

poluje na środek bo tamten gość miał climatronika :(

Opublikowano

ale środkowa konsola nie jest udekorowana "carbonowymi" dodatkami :wink4: jest poprostu sam plastik.

Opublikowano

Ogarnij se kiere, gałkę i te uchwyty od drzwi i będzie znacznie lepiej :wink4:

Opublikowano

ciężko będzie bo trochę wytarło się z biegiem lat...

a uchwyty drzwi będą niedługo robione ;)

Opublikowano

Eleganckie auto :)

Pozdro dla starego kolegi :tongue4:

Opublikowano

Moja ma 180km przy 6000 i 311nm przy 3000 obrotów.Ciekawe która lepiej się zbiera :mysli:

Opublikowano

Moja ma 180km przy 6000 i 311nm przy 3000 obrotów.Ciekawe która lepiej się zbiera :mysli:

oj duzo sie lepiej zbiera niz twoja :wink4: 180kucy(bo pewnie masz sofcik) to nie jest jakiś tam przecinak obecnie, zobacz w dział wykresów :kox:

Szkoda że nie ma kompletnego pakietu Oettingera, na forum chyba tylko jedna sztuka jest po całym zabiegu tego tunera :gwizdanie:

Opublikowano

ja tam mam koncowki oettingera:D