Luka3s Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Fele jak moje ! ... Nie narzekajcie ... nie są złe ! całkiem fajniutka furka, aaa klima tam, kit z klimą minie lato i nici z klimy całkiem w pytke sprzęcior mam nadzieje że czas jakieś mody i będzie jeszcze piękniejsza Jak uzbierasz kaske to zmień lampy przód i tył ( też to musze ogarnąć ). Gratulacje maszyny !
michu93 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 aaa klima tam, kit z klimą minie lato i nici z klimy i tutaj się niestety mylisz, bo klima w aucie cały rok praktycznie się przydaje, nie koniecznie do chłodzenia auta, ale np do osuszania powietrza - para z szyb.
Buba Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Co do zdjęć muszę się zmotywować załatwić dobry aparat i działać Hmmm mam porównanie do seryjnego AEB i jest duża różnica,jest zmieniona moc w dowodzie rejestracyjnym.Na hamownie aktualnie mnie nie stać. Pozdrawiam chodzi mi o to ze ta moc moze byc troche zawyzona ale z ciekawosci pytam czy sprawdzales
Gość Kamciooo Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 No i mamy nowe realistyczne fotki z nową dokładką,carbonem,lampkami tył po lifcie,18 calami itp Zamienie :gwizdanie:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=156059.0
rafalekx Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Na glebę ją!!!!!! :bicz3: Jaki carbon? :gwizdanie:
Gość Kamciooo Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 listwy wewnętrzne ala carbon są .Zamieniłem za drewno na fotach tego nie widać tak dokładnie
Gość Kamciooo Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 poluje na środek bo tamten gość miał climatronika
michu93 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 ale środkowa konsola nie jest udekorowana "carbonowymi" dodatkami jest poprostu sam plastik.
pitman Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Ogarnij se kiere, gałkę i te uchwyty od drzwi i będzie znacznie lepiej
Gość Kamciooo Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 ciężko będzie bo trochę wytarło się z biegiem lat... a uchwyty drzwi będą niedługo robione
bebe_19 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Eleganckie auto Pozdro dla starego kolegi
pitman Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Moja ma 180km przy 6000 i 311nm przy 3000 obrotów.Ciekawe która lepiej się zbiera
Kowi87 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Moja ma 180km przy 6000 i 311nm przy 3000 obrotów.Ciekawe która lepiej się zbiera oj duzo sie lepiej zbiera niz twoja 180kucy(bo pewnie masz sofcik) to nie jest jakiś tam przecinak obecnie, zobacz w dział wykresów Szkoda że nie ma kompletnego pakietu Oettingera, na forum chyba tylko jedna sztuka jest po całym zabiegu tego tunera :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi