Micz Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Nie wiem czy było ale może się komuś przydać. http://www.ross-tech.com/vag-com/tour/applications_screen.html#mileage Podobno trzeba mieć niestety najnowszego VAG-COM'a, który na zwykłych kablach za 120zł nie działa. Ale warto spróbować
pre_pl Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 wystarczy 607 wersja, nie siódemka - aczkolwiek pewno dużo w niej poprawili bo ja : - nie mogłem sprawdzić u siebie (AWX) - nie mogłem sprawdzić w AFN - bodajże 1996 rok (nie wiem jak to jest Michał ?) - mogłem sprawdzić w AVG 2000 (zdeniu) ciekaw jestem więc jakby to było z wersją 704
spanky Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 wystarczy 607 wersja, nie siódemka - aczkolwiek pewno dużo w niej poprawili bo ja : - nie mogłem sprawdzić u siebie (AWX) - nie mogłem sprawdzić w AFN - bodajże 1996 rok (nie wiem jak to jest Michał ?) - mogłem sprawdzić w AVG 2000 (zdeniu) ciekaw jestem więc jakby to było z wersją 704 pre_pl jaki masz interfejs .... ?
Rekomendowane odpowiedzi