Agrzesiek4 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam, wybieram się na wczasy do Gdańska, jaką wybrać trasę z Warszawa - Gdańsk ?
krzyniek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam, wybieram się na wczasy do Gdańska, jaką wybrać trasę z Warszawa - Gdańsk ? zdaje się że wielkiego wyboru to nie ma
lapek85 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 trochę śmieszne pytanie trasa warszawa - gdańsk ok 350km w 6 godz spokojnie zrobisz bez uśmiechania się do zdjęć innymi dziurami szkoda sie pchać
Agrzesiek4 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 no dobra, tylko ze ja jestem z południa polski, do warszawy dojade spokojnie, ale trasy warszawa-gdańsk nigdy nie robiłem, dlatego pytam, czy jest tam drogowskaz i jedna trasa sie jedzie? przez jakie miasta sie jedzie? chce miec ogolny przeglad trasy.
Flyer Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wyjedz poznym popoludniem tak zeby w okolice Warszawy dobic w nocy, wtedy smialo mozesz jechac normalna, najkrotsza trasa, czyli E7 od Wawy do Gdanska.
GILI Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 no dobra, tylko ze ja jestem z południa polski, do warszawy dojade spokojnie, ale trasy warszawa-gdańsk nigdy nie robiłem, dlatego pytam, czy jest tam drogowskaz i jedna trasa sie jedzie? przez jakie miasta sie jedzie? chce miec ogolny przeglad trasy. Lecisz cały czas jedną drogą,słynną siódemką,aż do Gdańska Tylko uważaj, bo dużo na niej fotoradarów,patroli z laserówkami i kamerami,a to dlatego,że jeździ nią strasznie wielu wariatów.
akjam Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 no dobra, tylko ze ja jestem z południa polski, do warszawy dojade spokojnie, ale trasy warszawa-gdańsk nigdy nie robiłem, dlatego pytam, czy jest tam drogowskaz i jedna trasa sie jedzie? przez jakie miasta sie jedzie? chce miec ogolny przeglad trasy. Trafisz na pewno.
tomash77 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Kolego, lepiej wyjedź w nocy, żebyś Warszawę minął najpóźniej po 6ej rano, nie ma jeszcze wtedy korków w mieście i na wjeździe do Wawy (wiecznie zakorkowane Janki). Tak jak wyżej pisali, uważaj na fotoradary, videoradary (zwłaszcza słynne Meganki Sport w okolicach Ostródy ) oraz masę wariatów na drodze. Jeśli trafisz na nieodpowiedni dzień i ciągłe korki na trasie to podróż może się naprawdę wydłużyć jak mnie w ub roku o całe 4 godz.
Rekomendowane odpowiedzi