Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Pielęgnacja wnętrza, co polecacie a czego nie? Deska rozdzielcza i skóra.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie a do polerowania, albo jakiś wosk to co polecacie?

Opublikowano

pasta 3M :good:

Opublikowano

panowie a do polerowania, albo jakiś wosk to co polecacie?

To jest bardzo obszerny temat ;] - powiedz co dokładnie do polerowania (ja stosowałem swirl-x/ultimate compound... - efekt... khem - no niby ok, ale przymierzam się do poorboysa ssr 1, ssr 2 i ssr 2,5). co do wosku to obecnie jestem na etapie MEGUIARS GOLD CLASS WAX LIQUID (ale przed zimą zamienię na coś ze sporym dodatkiem carnuby)+ wcześniej przed woskiem polecam : MEGUIARS DEEP CRYSTAL POLISH STEP 2 (przy ciemnym lakierze masz tzw. "weet look" ;])... ale to już OT jako że tu jest o wnętrzu... i może niech tak zostanie.

A co do plastików to Plax nawet ładnie się spisywał i tak się kurz później nie trzyma/zbiera. Sonaxa też w sumie polecę choć czasem "zielone" nie dają rady - ale seria eXtreme już tak ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Diamondbrite nie ma sobie równych ,świetne produkty do plastików- efekt matowy lub połysk w zależnosci co kto lubi dla mnie osobiście połysk tez niedopuszczalny.Swietne produkty do skór , moja czerwona od jeansów nieżle zabrudzona, w autoformula.pl wyczyścili mi i zabezpieczyli skóre , plastiki no i laker- efekt niewiarygodny..Ja kupuję na autokosmetyki.net Fajne produkty Diamondbrite w małych pojemnosciach , nie trzeba wydawać fortuny , a mozna wypróbować .Moim zdaniem jedne z lepszych na rynku, nie wiem dlaczego wszyscy tak zachwalają Sonaxa, jestv tylko niezły, myślę,że nie mieli innej alternatywy... juz od Sonaxa Meguaiars o niebo lepszy

Pozdrawiam J.

Opublikowano

a używał ktoś oryginalnego preparatu do skóry 00A096306001 ? 34 zł kosztuje.

Ja używam, jestem bardzo zadowolony z tych produktów, ale myślę o zmianie właśnie na Meguicars- a, bo jest zachwalany na forum, trzeba zobaczyć czy taki rewelacyjny jest naprawdę :wink4:.

Opublikowano

Moja skóra po wyczyszczeniu i zaimpregnowaniu Diamondbrite jak nowa.Jestem ich fanką i uwazam ,ze warto wypróbowac.Pozdro.J.

• 2 lata później...
Opublikowano

Panowie a jak wygląda szansa na doprowadzenie schowka pasażera do jakiegoś normalnego wyglądu... Teraz to tak wygląda

20130303145000.jpg

Rysuje się przez damską torebkę która często szura o schowek :doh::thumbdown:

Opublikowano

Cyba w tym przypadku nie obejdzie się bez wymiany na nieporysowany.

Opublikowano

albo ewentualnie oklejanie .

Opublikowano

mi żona tak samo zrypała, no może mój wygląda trochę lepiej. Póki jeździłem sam było jak w muzeum, a później zaczęły się torebki, parasolki itp. Na bieżąco tą klape przecieram Sonaxem "efekt matowy" - trochę pomaga, ale i tak widać

Opublikowano

Najlepiej posadzić żonę na tył :decayed:

Opublikowano

trzeba sobie wychować żonę . Moja grzecznie torebkę kładzie z tyłu , a pózniej dopiero siada :naughty:

Opublikowano

Ale z tyłu może bestia na światłach ją śmignąć :)

Opublikowano
Ale z tyłu może bestia na światłach ją śmignąć :)

to trzeba się nauczyć ryglować drzwi, bądź vagiem ustawić auto-zamykanie :wink:

Opublikowano

A tym vagiem jak zaprogramowac ryglowanie?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Bierz od Showcarshine :

Do deski : Chemical Guys Natural shine ( fajnie pachnie, nadaje naturalny i elegancki satynowy mat)

Co do lakieru to w Polsce zaczyna pojawiać się coraz więcej kosmetyków od BLACKFIRE, jak byś poczytał zagraniczne fora to bardzo je chwalą i nie ma różnicy między np svissvax a w cenie jest.

Opublikowano

Lub PB Natural look - to jest to samo co CG.

Opublikowano

również polecam Poorboy's NL, teraz jeszcze używam Shiny Garage Apple Plastic Dressing. Efekty porównywalne a cena połowę mniejsza:) W sumie audi ma takie plastiki, ze wystarczy je przetrzeć wilgotna ściereczką i są czarniutkie, więc wiele im nie potrzeba:)