Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] 1.8T Blue / 180KM / Sportec / RNS-E /

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym Państwu zaprezentować moje Audi

- 2001 r.

- Silnik 1.8T 150KM seryjnie:

- Program Sportec ok. 180KM / 290Nm

- 160.000 przebiegu

-Wywalony KATalizator

Wyposażenie

- Skórzane fotele kubełkowe, regulowany odcinek lędźwiowy.

- Nagłośnienie Bose wraz ze wzmacniaczem i subem w bagażniku.

- Alufelgi 17. wzór RS4.

- Lotka na tylnej klapie "podobno ori Audi"

- Dekory Szczotkowane Aluminium

- Zmieniarka 6CD w schowku.

- Zawieszenie oryginalnie -30

- Abs / Esp

- 6x airbag

- Gałka zmiany biegów skora / sportowa

- Tempomat

- Fabryczny alarm

Modyfikacje:

- Listwy progowe S-Line

- RNS-E

- Pakiet pełnego oświetlenia wnętrza.

- Kierownica skórzana multifunkcyjna b7 - 4 ramiona

- RNS-E PL Menu / mapy 2011

- Pełny Fis

- Podgrzewane Lusterka

- Chip/ Program/ Soft jak zwal tak zwał. Sportec ok 180 KM

- Dokładki w kolor

- Listwy progowe S-line

- Gril Czarny Mat.

-

Modyfikacje w planach:

- Soft Sportec na 180+ (Zrobione Dzięki Marcin)

- malowanie progów i blend zderzakowych pod kolor ( Lakier już dobrany, może w marcu malowanie)

- Grzanie Stołków ( maty grzejne już mam jeszcze klimatronik i wiązka)

- Lusterko Fotochromatyczne ( w planach)

- Kolorowy Fis (w planach)

- Tylne szyby Elektryka (w planach)

- Gril matowa czarna ramka (w planach)

- Spryskiwacze

- Bixenon

- Samopoziomowanie

- Dokladka S-line

- Większe Koła ale z tym samym wzorem

- Większe hamulce.

- Turbo K04 (W planach)

Ale nie wiem czy auto doczeka tego wszystkiego bo w planach B7 2.0T z Q oczywiście.

Auto po Programie odżyło. W końcu jest czym wyprzedzać. W zakresie 3-5 tys obr/min Auto rwie do przodu o niebo lepiej niż seryjnie. Spalanie nieznacznie wzrosło ale radość z jazdy rekompensuje wszystko

img3471male.jpg

Opublikowano

fele ori :mysli: chyba tego wzoru w 17" nie bylo :evil:

a poza tym ladne autko :cool1:

Opublikowano

Śliczny kolorek :wink4:

Felga ładna szkoda tylko że w 17", ale wzór już tak oklepany że nadal się ludziom podoba :good:

Jak się ma nagłośnienie BOSE to czy nie powinny być oznaczenia na głośnikach? (nie wiem sam dlatego się pytam)

Jakieś plany? Ja standartem polecę dokładki w kolor i gleba :evil:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 08:11_________________________________________________Aha... zapomniałem że po przekładce, dlatego boczki od innego auta, więc ma prawo nie być oznaczenia BOSE na głośnikach :decayed:

:wink4:

Opublikowano

Kolorek robi wrażenie no i faktycznie można lekko uglebić ;)

Opublikowano

Artur po czym przekładke poznałes?

Super kolor :)

Opublikowano

Pewnie po tym, że przycisk ESP na konsoli środkowej jest po stronie pasażera a nie kierowcy, tak jak być powinien :>

Opublikowano

...po czym przekładke poznałes?

Super kolor :)

ESP nie z tej strony. Fajny kolorek poza tym. Ładnie się prezentuje. Sam przekładke robiłeś tzn kupiłeś angola ? czy już przerobionego? jak dobrze zrobiona przekladka to będzie służył...

[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 09:38_________________________________________________o już odpisał :confused4: o ESP.

Opublikowano

a nie dojrzałem bo z telefonu jadę :decayed:

Opublikowano

W B6 przekladka jest prosta, nic nie trzeba ciac, poprostu zmienia sie czesci.

Opublikowano

Pewnie po tym, że przycisk ESP na konsoli środkowej jest po stronie pasażera a nie kierowcy, tak jak być powinien :>

no wlasnie po przycisku :good:

Opublikowano
  • Autor

hej. no właśnie brak mi jeszcze tylko przycisku esp. poza tym mam juaz szufladke awaryjny i uchwyt na kubek. przekładałem sam. zajmuję się tym w wolnych chwilach. mam już kilka aut na koncie. a wracając do Audi to jeszcze potrzeba mi 2 lusterka boczne, przycisk esp, i plastikowy kawałeczek klamki (ten który otacza dziurkę na klucz) i to by było na tyle. Auto mi się. podoba

Opublikowano

Ile cię kosztowała przekładka jak możesz to napisz na PW

Opublikowano

wreszcie jakiś porządny benzyniak w świecie tych nudnych diesli :decayed: Kolor ładny , fela za mała i szkoda że po przekładce :disgust: Jakoś nie miałbym zaufania do takiego auta :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

częsci ok 4.000zł.

robota moja więc się nie liczy:)

a ile auto kosztuje to zobacz sobie na ebay-u lub alledrogo

wreszcie jakiś porządny benzyniak w świecie tych nudnych diesli :decayed: Kolor ładny , fela za mała i szkoda że po przekładce :disgust: Jakoś nie miałbym zaufania do takiego auta :tongue4:

nie chce mi się Cie przekonywać.:) :>

ale powiem jedno. wolę moje przekładane Audi w idealnym stanie z oryginalnym przebiegiem niż inne kupione od Turasa w Rajchu, kręcone 3 razy spawane z trzech. :)

Opublikowano

ja mam przycisk ESP jakby co... :gwizdanie:

furka bardzo fajna, ładnie wyposażona, uwagami o przekładkach i braku zaufania się nie przejmuj, jak ktoś nie wie na czym polega przekładka ( a polega na pełnym p&p przełożeniu części, nie wiem jak z elektryką...) to marudzi. Sam zastanawiam się w przyszłości nad b7 z Angli i własnoręcznym przełożeniu gratów. Raz że tanio a dwa że można znaleźć coś naprawdę dobrego z małym przebiegiem.

Pozdro

Opublikowano

Najbardziej widac po zamku w drzwiach pasazera :polew:

Opublikowano

ja mam przycisk ESP jakby co... :gwizdanie:

furka bardzo fajna, ładnie wyposażona, uwagami o przekładkach i braku zaufania się nie przejmuj, jak ktoś nie wie na czym polega przekładka ( a polega na pełnym p&p przełożeniu części, nie wiem jak z elektryką...) to marudzi. Sam zastanawiam się w przyszłości nad b7 z Angli i własnoręcznym przełożeniu gratów. Raz że tanio a dwa że można znaleźć coś naprawdę dobrego z małym przebiegiem.

Pozdro

wiem na czym polega bo też się tym interesowałem :cool1: Wszędzie siedzą zaślepki gumowe... Tylko potem jest ciężko sprzedać takie auto... Oglądałem raz 1.8T quattro w idealnym stanie blacharskim po przekładce no ale jednak się zdecydowałem na wersję EU bo wiadomo jak tam wiązki były przekładane :gwizdanie:

częsci ok 4.000zł.

robota moja więc się nie liczy:)

a ile auto kosztuje to zobacz sobie na ebay-u lub alledrogo

nie chce mi się Cie przekonywać.:) :>

ale powiem jedno. wolę moje przekładane Audi w idealnym stanie z oryginalnym przebiegiem niż inne kupione od Turasa w Rajchu, kręcone 3 razy spawane z trzech. :)

Ja mam auto od turasa ze sprawdzonym przebiegiem 152tyś :cool1: Wcale się tego nie wstydze :decayed:

Dość pier....nia :wink4: Dokładki machnij w kolor i będzie lepiej wyglądać :good:

Opublikowano

liczy się żeby to zrobić samemu i dokładnie, bez druciarstwa, tylko część za część, wtedy musi być git, ale koniec ot o przekładkach, powiedz lepiej kolego co tam planujesz z silnikiem robić bo chyba nie możliwe żebyś chciał serią jeździć :>

Opublikowano

dokladnie nie ma sie czym przejmowac zrobiles samemu super i to sie liczy

a kolor wymiata bo sam mam taki :D

i tez w benzynce :P

super furka

Opublikowano
  • Autor

z silnikiem??? yyy. che zrobić nim dużo kilometrów :) raczej na modyfikacje się nie zapowiada... :) chociaż ostatnio kolega proponował 2 scalaki które się zamienia w sterowniku silnika i ponoć 180KM z miejsca jest.