Stolkien Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 eee. to zostawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Karol za ile wyrwałeś graty pod rns?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 hmm. Odebrałem długi :decayed: czyli powiedzmy 900 Antenę miałem Redukcja z Iso Na Iso 2 - 40zł. Kierownica Multi w sumie mnie kosztowała 180zł Kosza nie musiłem zmieniać bo miałem Symphony 2 (II-DIN) i klimatronika też miałem pod (Ii-DIN) I to w sumie tyle.[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 13:40_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 stona sie denerwuje ze nikt mu niebieskiej nie komentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie. Po prostu napisałem po pijaku jakieś farmazony i wywaliłem jak wytrzeźwiałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Napisales z passat CC to kupa i ze tesknisz za niebieską Pewnie o to sie upiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 no właśnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 kiedy pokażesz jak to jeżdzi? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 No na spocie staniemy do sprintu na tę hamownie jeszcze muszę jechać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ciekawe jak wyjda kreski :kox: Mocny soft no i firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dzisiaj malowanie dokładek. Trzymajcie kciuki bo to debiut malarski [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 13:26_________________________________________________i Gril w czarny MAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Prawidlowe zmiany Karol jak wyszlo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 nie wyszło wczoraj. na czwartek się przeciągnęło. Ale Fotki na pewno dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Opierd&*al sie ... Siedzial na redtubie zamiast malowac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 ta... zajęty byłem szukaniem dla Ciebie tej blachy je%^&ej... Powiedzcie mi do czego jest ten przewód? zaglądam dzisiaj pod maskę a on przetarty /sparciał i się złamał. poszedłem do sklepu kupiłem zamontowałem ale nie wiem do czego on jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Do zaworu DV na 99%. Bynajmniej w starszych 1,8T do tego byl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 tak, do DV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi