majkel20 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Wiadomo że z bliska bez polerki mechanicznej to nic nie da, ale na razie tego robić nie będę. Liczę się z tym że ręcznie nie spoleruję rys, \chodzi mi o specyfiki, które owe rysy (tymczasowo) przykryją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Jak chcesz zakryc to szukaj politury, Poor boys maja Black Hole do ciemnych lakierow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aborygen Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 witam i proszę o radę w poniedziałek zrobiłem autkiem 300 kilosów było gorąco itp. dzisiaj myłem autko i okazało się że mam na masce i dachu masę malutkich kropek. wydaje mi się że są to ślady pylenia drzew - po lekkim zdrapaniu paznokciem kropki znikają. Jest środek chemiczny który usunie takie coś ?? W tym tygodniu daję autko do lakiernika w celu lakierowania dokładek pod kolor oraz polerowania autka - polerka tez powinna to usunąć. Jeżeli ktoś zna środek do mojego problemu to proszę o info pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Nielsen tar&glue remover powinien dac sobie z tym rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Na pewno glinka spokojnie sobie poradzi z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Też bym zaczął od glinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aborygen Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 najmniej roboty będzie z użyciem preparatu kolegi vario tak się zastanawiam czy zrobić to przed oddaniem samochodu do lakiernika czy zostawić to lakiernikowi. i tak mam zamówione polerowanie autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 urzywa ktos deep crystal step 2 z megsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aborygen Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 jeszcze jedne pytanie do kolegów a mianowicie: po wykonaniu polerki chciałbym nałożyć wosk - jaki jest najlepszy ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Temat o woskach był już poruszany kilkadziesiąt razy chyba w tym temacie, poczytaj kilka wcześniejszych stron, na pewno znajdziesz pomocne info:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aborygen Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 ok spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz76 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 [/color]To ja troch z innej beczki Jesli nie macie nic przeciwko temu. Potrzebuje kupic pokrowce do tego auta ale problem jest z kolorem :/ czy mozecie mi cos doradzic ? Moze ceglaste ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Nielsen tar&glue remover powinien dac sobie z tym rade Bardziej skuteczny Nielsen czy Prickbort na smołę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 skuteczny podobno Nielsen, Prickbort "podobno" zostawia wosk w spokoju, więc jak nie masz nawoskowanego auta to rób Nielsenem, ja go testowałem i jest całkiem dobry, Prickborta mam ale jeszcze nie testowałem chyba Młody-drog "używa" - nie jestem pewny z zapytaniem o pokrowce to nie trafiłeś i proponuję usunąć wpis ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomik77 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Witam, czy rabat na kosmetyki Meguiar's jest jeszcze aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ja uzywałem Nielsena T&G Remover na zapuszczone felgi, dużo smoły i kleju po ciężarkach i spisał się wyśmienicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aborygen Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 to jutro zamówię Nielsen Tar&Glue Remover a po polerce zastosuję Turtle waxa albo K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 to jutro zamówię Nielsen Tar&Glue Remover a po polerce zastosuję Turtle waxa albo K2 d-Woskowanie - ShowCarShine - Detailing Shop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aborygen Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 z tej firmy jeszcze nie miałem kosmetyków tylko z opinii wiem że są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 radzę odpuścić K2 i żółwika, to marketowe kosmetyki i cena = jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi