variocustoms Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Z Pacific'a będziesz zadowolony jak cholera Sent from my Variophone
bigos_s Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Tygodniowy Natty's przy dzisiejszej pogodzie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/331dbb9f2e99.jpg Pieknie:-) Co siedzi pod tym Natty? Wysłane z mojego GT-I9070 Standarowo: Mycie, glinkowanie, Black Hole i 2 warstwy Nattys
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Jakby ktoś chciał polerować aluminium
variocustoms Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Widziałem dawno temu dobra robota Sent from my Variophone
bigos_s Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Gracjan widzę że masz Marolexa, nie sprawdził Ci się jako pianownica ?
Gracjan Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Gracjan widzę że masz Marolexa, nie sprawdził Ci się jako pianownica ? Mam PA pod Karchera W ręcznych pianownicach przeraża mnie to pompowanie:decayed:
AZIK Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Gracjan - jesteś pozytywnie "chory" patrząc na Twoją relację... Fajne mosz te auto i szacun za chęci.... zajeb_ście wyszło W Tychach pochmurno i ciemno, więc ograniczyłem się dzisiaj do odkurzania środka + AutoGlym na plastiki na żółtej gąbce Megsa w moim Fałweju.... Pozdro i trzymaj tak dalej !!!
bulk_1986 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Pany jest wszystko co potrzebne? Co sądzicie o zestawie - praca ma być łatwa(nie jestem maniakiem ale coś potrafie) i efekt ma być wart wydanych pieniędzy... BILT HAMBER AUTO CLAY SOFT DODO JUICE LIME PRIME COLLINITE 845 VALETPRO POSEIDON CARNAUBA WASH CHEMICAL GUYS Rękawica z mikrofibry GLIPTONE FULL ZESTAW DO ZANIEDBANEJ SKÓRY AUTOGLYM INTERIOR SHAMPOO BLACKFIRE INTERIOR PROTECTANT 591 ML Satyna VALETPRO BLUE GEL WHEEL CLEANER MEGUIARS SOFT FOAM APPLICATOR PAD 2 PACK COBRA Gold Plush Jr. Microfiber Towel - żółta / 40cm x 40cm MEGUIARS EVEN COAT 2 PACK CHEMICAL GUYS MIRACLE DRYER
Bieniek Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Dodaj jeszcze jakiegos smolniaka. Najlpiej Prickborta.
bulk_1986 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Siema Pamietasz moje auto od AZ'etów?
arris_88 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Panowie zaczynam zabawę z detailingiem przez zabezpieczenie autka przed zimą. Ogólne zasady znam z teorii bo trochę poczytałem na "Kosmetyce aut". Postanowiłem że zabiorę się za auto przed zimą. W moim wątku są opisane następujące kroki, które zamierzam wykonać. Czy jakieś kroki w tym zestawieniu są bezsensowne, co warto jeszcze zrobić? Żeby nie robić bałaganu proszę abyście udzielali mi rad w tym wątku: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/a4-b6-awx-avant-zwyczajna-czarnula-pierwsza-246267/ Za rady z góry serdecznie dziękuję
ikell Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Panowie, a co byście polecili do odgarniania śniegu z samochodu tak aby za bardzo nie uszkodzić lakieru?
alarec Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Ponoc szczotka Vikan'a jest dobra. Zamierzam ja kupic przed zimą.
Gracjan Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Też słyszałem o Vikanie coś w tamtym roku że dobra:wink: Ja będę starał się ograniczać jazdę a głównie postój jak będą opady śniegu, chyba najlepszy sposób
Kali S4 Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 ogranicz używanie auta "do zera":grin:
alarec Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Gracjan, ja to prawie robie miesięcznie tyle co ty rocznie, więc ci wierze Tez chciałbym mniej używać auta, niestety u mnie jezdzi codziennie. Ja sobie zamòwie jeszcze ze 2 skrobaczki murska, wiec razem ze szczotka vikana i sprayem do odmrarzania szyb będzie zestaw idealny.
bigos_s Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Którą konkretnie szczotę macie na myśli ?
AZIK Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 o której myślicie???? bo trochę w ofercie jest.... Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
arris_88 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Panowie co za wosk radzicie na zimę - musi być wytrzymały, no i dać efekt "wet look", który dodatkowo wzmocnię Sealem. Ogólnie polecono mi Finish Kare #2685 (taki wzięłem, mogę bez problemu go wymienić), lecz niektórzy mówią że może być za słaby na zimę. Pacjent ma czarny głęboki lakier i chcę go podkreślić. Przed położeniem wosku chcę zrobić korektę. Co polecacie - Collinite 476 czy może FK 1000p z tym że ten drugi to chyba pełen syntetyk jest a pierwszy oparty jest na Carnubie. Fk #2685 też jak Colli jest naturalny. Czy może ktoś definitywnie rozwiać moje wątpliwości co będzie lepsze? Ewentualnie zaproponować coś innego?
H4mm3R Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Panowie co za wosk radzicie na zimę - musi być wytrzymały, no i dać efekt "wet look", który dodatkowo wzmocnię Sealem. Ogólnie polecono mi Finish Kare #2685 (taki wzięłem, mogę bez problemu go wymienić), lecz niektórzy mówią że może być za słaby na zimę. Pacjent ma czarny głęboki lakier i chcę go podkreślić. Przed położeniem wosku chcę zrobić korektę. Co polecacie - Collinite 476 czy może FK 1000p z tym że ten drugi to chyba pełen syntetyk jest a pierwszy oparty jest na Carnubie. Fk #2685 też jak Colli jest naturalny. Czy może ktoś definitywnie rozwiać moje wątpliwości co będzie lepsze? Ewentualnie zaproponować coś innego? Wosk na zimę ma chronić lakier a nie podkreślać głębie lakieru, skoro zrobisz 100m i auto będzie uwalone przez błoto śniegowe na drodze, to jaki to ma sens. Ja mam Duragloss #601 + #111
Rekomendowane odpowiedzi