Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wszystko o pielęgnacji auta - kosmetyki samochodowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj omal nie wyrzuciłem Quick interior detailera przez okno, urwała mi się rączka od atomizera .... uzywałem go trzeci raz :(

teraz wszystko w starych dobrych Chinach robią - nie panikuj, przelej w cos innego, preparat na tym nie ucierpi

• Odpowiedzi 4.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

teraz wszystko w starych dobrych Chinach robią - nie panikuj, przelej w cos innego, preparat na tym nie ucierpi

To akurat robią w USA.

Opublikowano

To akurat robią w USA.

Brada - teraz nawet Benchmade'y rdzennie amerykańskie robia na Taiwanie - koszty produkcji - tego nie oszukasz.

EOT bo się OT zrobi zaraz

Opublikowano

Brada - teraz nawet Benchmade'y rdzennie amerykańskie robia na Taiwanie - koszty produkcji - tego nie oszukasz.

Brada ... mylisz się, bo to robią naprawdę w USA. Mają własne fabryki, laboratoria itp. :wink4:

Opublikowano

Brada ... mylisz się, bo to robią naprawdę w USA. Mają własne fabryki, laboratoria itp. :wink4:

Dì xiong (brada), ale w tych fabrykach i tak pracują chińczycy.. :naughty:

Opublikowano

wczoraj omal nie wyrzuciłem Quick interior detailera przez okno, urwała mi się rączka od atomizera .... uzywałem go trzeci raz :(

:polew:,nie dziwne kolega specjalista od klinkieru :wink4:, a tak powaznie to uzywalem juz tylu produktow meg i jeszcze mi sie to nie zdarzylo.po prostu pech,przelej do innej butli i po sprawie.pzdr

troche się zdenerwowałem, bo taka ładna butelka :) w ogóle pod koniec jej żywota spray chodził coraz ciężej, mogłem temu jakoś zaradzić a ja cisnąłem dalej i w końcu pękła :D:D:D

Opublikowano

troche się zdenerwowałem, bo taka ładna butelka :) w ogóle pod koniec jej żywota spray chodził coraz ciężej, mogłem temu jakoś zaradzić a ja cisnąłem dalej i w końcu pękła :D:D:D

Coś się musiało na to złożyć, że chodził ciężko - może jakiś brud się dostał lub inna rzecz i po prostu za mocno nacisnąłeś i pękło :wink4:

Opublikowano

Coś się musiało na to złożyć, że chodził ciężko - może jakiś brud się dostał lub inna rzecz i po prostu za mocno nacisnąłeś i pękło :wink4:

ufff, naprawiłem, zdjąłem obudowę atomizera z quick detailera i porównałem z interiorem, okazało się, że plasti który naciska na tłoczek po prostu spadł i opuścił dźwignię :) Taka prosta rzecz a taka skomplikowana :D

Opublikowano

Wczoraj odkryłem nowe zastosowanie Ultimate Compound. zalałem dziewczynie telefon sokiem pomarańczowym i musiałem jej oddać swój. Samsung którego używałem miał szybkę ekstremalnie porysowaną. Laska mi płakała, ze porysowany więc wpadłem na pomysł wykorzystania UC. Efekt piorunujący - większość rys i zmatowień zeszło, zostało tylko kilka drobnych ledwo widocznych rys :) Ciekawe jak zadziałał by PlastX, pewnie jeszcze lepiej :)

Opublikowano

Wczoraj odkryłem nowe zastosowanie Ultimate Compound. zalałem dziewczynie telefon sokiem pomarańczowym i musiałem jej oddać swój. Samsung którego używałem miał szybkę ekstremalnie porysowaną. Laska mi płakała, ze porysowany więc wpadłem na pomysł wykorzystania UC. Efekt piorunujący - większość rys i zmatowień zeszło, zostało tylko kilka drobnych ledwo widocznych rys :) Ciekawe jak zadziałał by PlastX, pewnie jeszcze lepiej :)

Teraz jakbyś wypolerował ekranik PlastX albo nawet SwirlX, który jest łagodniejszy niż UC to by było naprawdę rewelacyjnie :wink4:

Opublikowano

może nie podawaj więcej przykładów - czego do czego i w jakiej części domu używacie - poprzestańmy na łazience :gwizdanie:

Zabrałbyś się w końcu za swoje autko :tongue4:

Opublikowano

może nie podawaj więcej przykładów - czego do czego i w jakiej części domu używacie - poprzestańmy na łazience :gwizdanie:

Zabrałbyś się w końcu za swoje autko :tongue4:

no łukasz zadbamy o nasze auta w przyszłym tydogniu ;) garaż czeka tylko światła nie ma :)

Opublikowano

Czego rżycie szydercy ? :naughty::kox::polew:

Niektóre rzeczy Meguiarsa naprawdę przydają się w domu :tongue4:

Opublikowano

Panowie jakie maszyny polerskie konkretniej polecacie? rozumiem ż sprzęt za 200zł się nie nadaje ale co jest dobre i ułatwi otrzymanie porzadanego efektu?

Opublikowano

Panowie jakie maszyny polerskie konkretniej polecacie? rozumiem ż sprzęt za 200zł się nie nadaje ale co jest dobre i ułatwi otrzymanie porzadanego efektu?

Jest kilka maszyn, które są warte uwagi, ale ich ceny zaczynają się od 900 zł.

Opublikowano

Jak bym mógł prosić cię łukasz o jakieś nazwy

pozdrawiam

Opublikowano

Np. Makita 9227B, HITACHI SP18VA, FLEX CX 3401, Meguiars G220, Metabo PE 12-175 :wink4:

Opublikowano

Wielkie dzięki z tego co widze to makita ma najniższy detal i chyba trzeba będzie się za czyms takim rozjrzeć

Opublikowano

Czy jeśli pojadę do siedziby w koninie to też dostane rabat 10%.

Opublikowano

Np. Makita 9227B, HITACHI SP18VA, FLEX CX 3401, Meguiars G220, Metabo PE 12-175 :wink4:

no a cenowo masakra :(

od 900 w góre :(

szkoda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...