Aydaho Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 wczoraj omal nie wyrzuciłem Quick interior detailera przez okno, urwała mi się rączka od atomizera .... uzywałem go trzeci raz teraz wszystko w starych dobrych Chinach robią - nie panikuj, przelej w cos innego, preparat na tym nie ucierpi
lukaszr Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 teraz wszystko w starych dobrych Chinach robią - nie panikuj, przelej w cos innego, preparat na tym nie ucierpi To akurat robią w USA.
Aydaho Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 teraz wszystko w starych dobrych Chinach robią - nie panikuj, przelej w cos innego, preparat na tym nie ucierpi To akurat robią w USA. Brada - teraz nawet Benchmade'y rdzennie amerykańskie robia na Taiwanie - koszty produkcji - tego nie oszukasz. EOT bo się OT zrobi zaraz
lukaszr Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Brada - teraz nawet Benchmade'y rdzennie amerykańskie robia na Taiwanie - koszty produkcji - tego nie oszukasz. Brada ... mylisz się, bo to robią naprawdę w USA. Mają własne fabryki, laboratoria itp.
Nosfer Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Brada - teraz nawet Benchmade'y rdzennie amerykańskie robia na Taiwanie - koszty produkcji - tego nie oszukasz. Brada ... mylisz się, bo to robią naprawdę w USA. Mają własne fabryki, laboratoria itp. Dì xiong (brada), ale w tych fabrykach i tak pracują chińczycy..
Pzwmichal Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 wczoraj omal nie wyrzuciłem Quick interior detailera przez okno, urwała mi się rączka od atomizera .... uzywałem go trzeci raz ,nie dziwne kolega specjalista od klinkieru , a tak powaznie to uzywalem juz tylu produktow meg i jeszcze mi sie to nie zdarzylo.po prostu pech,przelej do innej butli i po sprawie.pzdr troche się zdenerwowałem, bo taka ładna butelka w ogóle pod koniec jej żywota spray chodził coraz ciężej, mogłem temu jakoś zaradzić a ja cisnąłem dalej i w końcu pękła :D:D
lukaszr Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 troche się zdenerwowałem, bo taka ładna butelka w ogóle pod koniec jej żywota spray chodził coraz ciężej, mogłem temu jakoś zaradzić a ja cisnąłem dalej i w końcu pękła :D:D Coś się musiało na to złożyć, że chodził ciężko - może jakiś brud się dostał lub inna rzecz i po prostu za mocno nacisnąłeś i pękło
Pzwmichal Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 troche się zdenerwowałem, bo taka ładna butelka w ogóle pod koniec jej żywota spray chodził coraz ciężej, mogłem temu jakoś zaradzić a ja cisnąłem dalej i w końcu pękła :D:D Coś się musiało na to złożyć, że chodził ciężko - może jakiś brud się dostał lub inna rzecz i po prostu za mocno nacisnąłeś i pękło ufff, naprawiłem, zdjąłem obudowę atomizera z quick detailera i porównałem z interiorem, okazało się, że plasti który naciska na tłoczek po prostu spadł i opuścił dźwignię Taka prosta rzecz a taka skomplikowana
Pzwmichal Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Wczoraj odkryłem nowe zastosowanie Ultimate Compound. zalałem dziewczynie telefon sokiem pomarańczowym i musiałem jej oddać swój. Samsung którego używałem miał szybkę ekstremalnie porysowaną. Laska mi płakała, ze porysowany więc wpadłem na pomysł wykorzystania UC. Efekt piorunujący - większość rys i zmatowień zeszło, zostało tylko kilka drobnych ledwo widocznych rys Ciekawe jak zadziałał by PlastX, pewnie jeszcze lepiej
lukaszr Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 Wczoraj odkryłem nowe zastosowanie Ultimate Compound. zalałem dziewczynie telefon sokiem pomarańczowym i musiałem jej oddać swój. Samsung którego używałem miał szybkę ekstremalnie porysowaną. Laska mi płakała, ze porysowany więc wpadłem na pomysł wykorzystania UC. Efekt piorunujący - większość rys i zmatowień zeszło, zostało tylko kilka drobnych ledwo widocznych rys Ciekawe jak zadziałał by PlastX, pewnie jeszcze lepiej Teraz jakbyś wypolerował ekranik PlastX albo nawet SwirlX, który jest łagodniejszy niż UC to by było naprawdę rewelacyjnie
lukaszr Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 może nie podawaj więcej przykładów - czego do czego i w jakiej części domu używacie - poprzestańmy na łazience :gwizdanie: Zabrałbyś się w końcu za swoje autko
boberek Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 może nie podawaj więcej przykładów - czego do czego i w jakiej części domu używacie - poprzestańmy na łazience :gwizdanie: Zabrałbyś się w końcu za swoje autko no łukasz zadbamy o nasze auta w przyszłym tydogniu garaż czeka tylko światła nie ma
lukaszr Opublikowano 19 Października 2009 Autor Opublikowano 19 Października 2009 Czego rżycie szydercy ? Niektóre rzeczy Meguiarsa naprawdę przydają się w domu
zieluch Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Panowie jakie maszyny polerskie konkretniej polecacie? rozumiem ż sprzęt za 200zł się nie nadaje ale co jest dobre i ułatwi otrzymanie porzadanego efektu?
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Panowie jakie maszyny polerskie konkretniej polecacie? rozumiem ż sprzęt za 200zł się nie nadaje ale co jest dobre i ułatwi otrzymanie porzadanego efektu? Jest kilka maszyn, które są warte uwagi, ale ich ceny zaczynają się od 900 zł.
zieluch Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Jak bym mógł prosić cię łukasz o jakieś nazwy pozdrawiam
lukaszr Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 Jak bym mógł prosić cię łukasz o jakieś nazwy Np. Makita 9227B, HITACHI SP18VA, FLEX CX 3401, Meguiars G220, Metabo PE 12-175
zieluch Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Wielkie dzięki z tego co widze to makita ma najniższy detal i chyba trzeba będzie się za czyms takim rozjrzeć
ŁYSY44 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Czy jeśli pojadę do siedziby w koninie to też dostane rabat 10%.
boberek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jak bym mógł prosić cię łukasz o jakieś nazwy Np. Makita 9227B, HITACHI SP18VA, FLEX CX 3401, Meguiars G220, Metabo PE 12-175 no a cenowo masakra od 900 w góre szkoda
Rekomendowane odpowiedzi