Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wszystko o pielęgnacji auta - kosmetyki samochodowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
produkty i akcesoria ustawiłem celowo w kolejności w jakiej powinny być używane

super, dziękuję bardzo! Przed zakupem będę się z Tobą kontaktował! :biggrin:

• Odpowiedzi 4.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wiki to na co czekasz? POKAZ FOTKI :)

no co ty zdjęcie nie wyjdzie w takim blasku, co mam lustro fotografować :rotfl:

nie no zdjęcie tego nie odda :wink:

Wiki nie daj się prosić... dawaj fotki :bicz:

Opublikowano

wróciłem przed chwilą z Poznania i przód mego auta to jeden wielki cmentarz owadów :rotfl: także co ja wam teraz pokażę :rotfl:

jak go umyję to pstryknę sesje jak już tak nalegacie :wink:

(ale z bliska i tak mam dużo zadrapań których nie mogę usunąć :redface: i bez lakiernika chyba sie nie obędzie ale z drugiej strony to nie opłaca sie malować bo nie jest aż tak źle, chyba że przy okazji jakiejś stłuczki tfu tfu :lol: )

Opublikowano

wikiego auto tak błyszczy, że ostatnio myślałem że kosmici wylądowali, podjeżdzam bliżej a to wiki :wink:

Opublikowano

aaaa wtedy to umyte było :rotfl:

lansik na pierwszym miejscu, super felg nie mam, silnik też nie za duży, to chociaż niech lśni karoseria :wink:

Opublikowano

pozwole sobie zaproponować pod nieobecnosć kolegi :smile: :

umyć autko w Gold Class Car Wash, potem Deep Crystal Paint cleaner step 1 i na to Gold Class Paste Car Wax, wszystko nakładane aplikatorem i polerowane mikrofibrą - EFEKT GWARANTOWANY

Po tygodniu myjesz auto tylko w Gold Class Car Wash i nadal bajka, ściereczka aż płynie po lakierze

trochę się napolerujesz ale warto, no chyba że masz elektryczną polerkę :rotfl:

zajrzyj na www.meguiars.pl i na forum

Opublikowano

Ja kupiłem praktycznie identyczny zestaw, co wiki, i dziewczyna już nie musi lusterka używać :cool: Tyle, że u mnie wosk Deep Crystal Step 3 Wax Liquid.

Opublikowano
srew poradz co mam najpierw kupic mam audi bordo dawno nie polerowany lekko zmatowialy kolor co mam kupic??
pozwole sobie zaproponować pod nieobecnosć kolegi :smile: :

umyć autko w Gold Class Car Wash, potem Deep Crystal Paint cleaner step 1 i na to Gold Class Paste Car Wax, wszystko nakładane aplikatorem i polerowane mikrofibrą - EFEKT GWARANTOWANY

Po tygodniu myjesz auto tylko w Gold Class Car Wash i nadal bajka, ściereczka aż płynie po lakierze

dorzuciłbym jeszcze Quick Clay pomiędzy szamponem a DC Step 1, tylko wtedy trzeba będzie uważać na ściereczkę, bo może naprawdę uciec... :eek:

to właśnie dzięki glince powierzchnia lakieru będzię idealnie gładka, a przez to stworzysz jeszcze lepsze odbicie światła, trudno jest opisać jej działanie, bo większość przekonuje się do tego produktu po użyciu, zwłaszcza jak dotknie się dłonią powierzchni lakieru :cool:

Opublikowano

Screw - dzis zaczynam walke ze smola na blotnikach, kupilem srodek ktory mi poleciles. Zdam relacje jak skoncze (bo bede to robil stopniowo), pozdro

Opublikowano
Screw - dzis zaczynam walke ze smola na blotnikach, kupilem srodek ktory mi poleciles. Zdam relacje jak skoncze (bo bede to robil stopniowo), pozdro

Zrób fotostory :wink:

Opublikowano

Kurcze- Hugo zapomnialem :redface: A wiec- myslalem ze bedzie to baaardzo duzo przy tym roboty( poprzedni wlasciciel jakims nadzorca swiezo budowanych drog byl czy co :question: , a moze panowie z Myslenic takie drogi sa u Was...), a tu zonk :exclaim: W 45 min wyczyscilem blotniki przednie i dol drzwi. Srodek jest rewelacyjny, psikamy na zasyfiona powierzchnie i czekamy 30 s patrzac jak zaschnieta smola stopniowo zmienia kolor na brazowy. Pozniej wystarczy reczniczkiem przetrzec delikatnie- schodzi bez zadnego oporu :eek: Jedyne na co trzeba uwazac, to aby nie nakladac zbyt duzo tego srodka bo szybko zasycha- ja musialem po uzyciu go na pierwsze drzwi pozniej szybko umyc drzwi bo zasechl cholernie szybko,sama myjka nie wystarczyla, musialem gabka. Podsumowujac- srodek wypasny i wart swojej ceny :biggrin:

Opublikowano
Podsumowujac- srodek wypasny i wart swojej ceny

jak wszystkie tej firmy :wink:

Opublikowano

Siemka screw!!!

Dzięki za kosmetyki i szybką wysyłkę lecz narazie nie mogę się wypowiadac na temat prduktu bo bezpiecznie leży sobie w urzędzie pocztowym i czeka na mój odbiór

Opublikowano
Siemka screw!!!

Dzięki za kosmetyki i szybką wysyłkę lecz narazie nie mogę się wypowiadac na temat prduktu bo bezpiecznie leży sobie w urzędzie pocztowym i czeka mój odbiór

cze! ...to czekam na relację... :cool:

Opublikowano
Siemka screw!!!

Dzięki za kosmetyki i szybką wysyłkę lecz narazie nie mogę się wypowiadac na temat prduktu bo bezpiecznie leży sobie w urzędzie pocztowym i czeka na mój odbiór

cze! ...to czekam na relację... :cool:

Przesyłka odebrana :smile:

Dziękuję za próbkę środka do pielęgnacji opon. Na pewno go wypróbuję przy kolejnym myciu samochodu.

Pozdrawiam

Opublikowano
wiki to na co czekasz? POKAZ FOTKI :)

no co ty zdjęcie nie wyjdzie w takim blasku, co mam lustro fotografować :rotfl:

nie no zdjęcie tego nie odda :wink:

Wiki nie daj się prosić... dawaj fotki :bicz:

no to macie :rotfl:

zdjęcia usunąłem z pewnych względów

Opublikowano

Szkodoa ze nie dałeś foty przed z tego samego ujęcia

Ale tak czy siak to efekt impressive :o

Oby długo sie tak trzymało po kolejnych myciach.. Wosk(Shine it all czy jakoś tak, zwykły zwyklasty wosk samochodowy za grosze) z mej niuni chyba przez te upały spłynął bo jak dziś myłem to ktople wody inaczej się zachowywały :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...