Przemek TDI Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam auto zakupione wczoraj od pierwszego właściciela. 1.9 TDi 5 skrzynia itd Auto ma 227tyś wraz z książką serwisową i mnóstwem dokumentów Wyposażenie 4x el szyby el lusterka grzane i składane czarna podsufitka Pełen fis Białe zegary 4x air bag 2x podłokietnik Oryginał hak odpinany Pompowane półskóry w idealnym stanie 5sztuk oryginalnych felg zapas nowy:)) Xenon Plany to montaż jakogoś car audi bo z 4 głośnikami kiepski temat Montaż tarcz 312mm Navi ale to do przemyślenia temat Zakup nakładek na progi od S4 i listw żeby było wszytko w kolorku Gril od RS
michu93 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 no, no, półskóra i moje ulubine fele 17" :drool: pokaż więcej fotek. ściągnij tą nakładkę z ręcznego
soolek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ładne, ładne Koniecznie pomaluj progi w kolor, bo teraz nie za bardzo pasują do pomalowanej dokładki z przodu (i tył też, jeśli nie malowany). I ściągnąłbym trochę srebra ze środka, bo ktoś lekko przesadził (zamek schowka i może trochę z konsoli środkowej).
Przemek TDI Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Panowie wyciągacie mi pomysły z głowy:) Co do środka myślę wstawić sympho ale na razie orientuje sie w temacie co i jak zmienić trzeba więc srebro poleci dziś już nakładkę z ręcznego ściągałem leży w koszu:) Co do progów mam taki zamiar ale z czasem pierw musze ogarnąć temat oleje filtry niby w styczniu ostatni servis był ale jak zrobię sam to wiem że mam:) Co do fotek dziś padało ale jutro postaram się na firmie coś pocykać
michu93 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 1.9 TDi 5 skrzynia itd Auto ma 227tyś wraz z książką serwisową i mnóstwem dokumentów Pompowane półskóry w idealnym stanie Sory ale nie mogłem patrzeć i masz na pewno 6 głośników - bo jeszcze gwizdki
Przemek TDI Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 Tak włoszka a z kąd wiesz? Nie kolego te wersie miały 2głośniki i gwizdki
Iverson Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 popraw błędy ort , bo walą po oczach strasznie
mrogal Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam auto zakupione wczoraj od pierwszego właściciela. 1.9 TDi 5 skrzynia itd Auto ma 227tyś wraz z książkom serwisową i mnóstwem dokumętów Wyposażenie 4x el szyby el lusterka grzane i składane czarna podsufitka Pełen fis Białe zegary 4x air bag 2x podłokietnik Oryginał hak odpinany Pompowane póskóry w idealnym stanie 5sztuk oryginalnych felg zapas nowy:)) Plany to na pewno montaż ori xenona i montaż jakogoś car audi bo z 4 głośnikami kiepski temat piekna nakladka na reczny
Olaf Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 kolejny avancik bardzo ładny ładna felga i srodeczek no i juz polift idelany
wicio150 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Fajna furmanka Szkoda ze tak malo zdjec
aju Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Tak włoszka a z kąd wiesz? wyposażenie i wydaje mi się że tamta mniej widoczna lampa jest trochę zółta (typowy objaw dla aut z włoch)
Smieszny Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Wielki plus za foteliki Sam śmigam na takich i za nic ich na razie nie oddam
Mateo1373 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ale urwał ! Śliczny felunek, konkretne siedzenia i tak jak pisali wyżej, zdejmij tą nakładkę na ręczny bo szpeci.
michu93 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ale urwał ! Śliczny felunek, konkretne siedzenia i tak jak pisali wyżej, zdejmij tą nakładkę na ręczny bo szpeci. chyba nie czytałeś innych postów - pisał, że już ściągnął
Przemek TDI Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Tak ściągnięte ten kokpit inny kolor dostał jak na razie zderzak ustawiłem bo troszkę nie pasował ale i tak zamierzam zmienić go żeby spryski były:)
Rekomendowane odpowiedzi