matik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam. Przedstawiam państwu mój nabytek Audi A4 1.9TDI 110 km. AFN 05.05.1996r. W skład wyposażenia wchodzi: -skórzana tapicerka, -klimatronik, -2x poduszki powietrzne, -ABS, -2x elektryczne szyby, -Hak (odpinany), -immobiliser, -podłokietnik x2 I tak o to moj nabytek wygląda Planowane zmiany jeszcze to: -Alufelgi 15 bądz 16 -Lampy soczewkowe przód + ksenony -Lampy diodowe tył -Kierownica trójramienna
Ciepły Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 - Alufelgi minimum 16 - Lampy diodowe - Kiera trójramienna Ładne auto, proponuje zrobić polerkę albo woski i będzie malina
mrogal Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam. Przedstawiam państwu mój nabytek Audi A4 1.9TDI 110 km. AFN 05.05.1996r. W skład wyposażenia wchodzi: -skórzana tapicerka, -klimatronik, -2x poduszki powietrzne, -ABS, -2x elektryczne szyby, -Hak (odpinany), -immobiliser, -podłokietnik x2 I tak o to moj nabytek wygląda Planowane zmiany jeszcze to: -Alufelgi 15 bądz 16 -Lampy soczewkowe przód + ksenony -Lampy diodowe tył -Kierownica trójramienna fajne dywaniki
Ciepły Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zwykłe poliftowe ew. depo przyciemnione
Coleman Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 fajna furmanka a co do polerki to kup TEMPO i sam wypoleruj bedzie sie swiecil:) mi sie nie podoba kolor siedzen ...a ogolnie fajniutki
wicio150 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 fajna furmanka a co do polerki to kup TEMPO i sam wypoleruj bedzie sie swiecil:) mi sie nie podoba kolor siedzen A mi sie podoba orginalne wnetrze ma Bez awaryjnej jazdy oby autko ci dlugo sluzylo
Olaf Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 fajny srodeczek w autko z tylu polift depo ori i felga 17
matik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Co do dywaników sam je wycinałem pod kształt oryginalnych z dywanu a tak pod kolor skory
Armi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 fajna furmanka a co do polerki to kup TEMPO i sam wypoleruj bedzie sie swiecil:) mi sie nie podoba kolor siedzen ...a ogolnie fajniutki Jaką pastą tempo Kup porządny wosk, nałóż i wypoleruj. Będzie dobrze. Nie ma ładnych ledów do avanta, oryginalne po drugim lifcie są najładniejsze.
MARCIN607 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 szalona skóra nie dałbym rady na dłuższą mete-brawo za odwagę
matik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Co do skóry. Jadąc kuzyna szóstką w czarnej skórze czy ósemką w upalne dni odczowam ze przy czarnej czlowiek mocno sie poci a u mnie nic
MARCIN607 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 najważniejsze żebyś TY był zadowolony
matik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 I jak na razie jestem OBY tak dalej
Coleman Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 fajna furmanka a co do polerki to kup TEMPO i sam wypoleruj bedzie sie swiecil:) mi sie nie podoba kolor siedzen ...a ogolnie fajniutki Jaką pastą tempo Kup porządny wosk, nałóż i wypoleruj. Będzie dobrze. Nie ma ładnych ledów do avanta, oryginalne po drugim lifcie są najładniejsze. ale tempo tez daje rade moim zdaniem
maja-m Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Skórę w środku masz Szkoda że jeszcze tapicerki nie masz w tym samym kolorze w tedy jest miazga tak jak tu Rób to co ci doradzają chłopaki i będzie
Armi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 fajna furmanka a co do polerki to kup TEMPO i sam wypoleruj bedzie sie swiecil:) mi sie nie podoba kolor siedzen ...a ogolnie fajniutki Jaką pastą tempo Kup porządny wosk, nałóż i wypoleruj. Będzie dobrze. Nie ma ładnych ledów do avanta, oryginalne po drugim lifcie są najładniejsze. ale tempo tez daje rade moim zdaniem Lepiej parę razy w roku woskować auto niż przesadzać z polerką pastą tempo, szczególnie jeśli nie ma się rys na lakierze.
Coleman Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 nie no pasta tempo to raz na jakis czas sie uzywa a na rysy to ona nie jest az taka swietna
matik Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 Skórę w środku masz Szkoda że jeszcze tapicerki nie masz w tym samym kolorze w tedy jest miazga tak jak tu Rób to co ci doradzają chłopaki i będzie Ładnie Ładnie cos sie pomysli na podobny wygląd
michu93 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 pasta tempo daje bardzo krótkotrwały efekt. woskowanko napewno efekt da lepszy co do auta: zawsze podobał mi się ten kolorek felgi zakładaj minimum 17" przód lampki zespolone + xenon + spryski tył po II lifcie - żadne diody czy przyciemniane. mikacze w błotnik dymione kiera jak najbardziej i zmieniłbym te plastikowe rączki, na nowe albo czarne i oczywiście dywaniki
Rekomendowane odpowiedzi