Opublikowano 30 Października 201411 l TezFakt Pozdrawiam czaiłem czaiłem ! choć powiem szczerze, że na początku myślałem że się niecierpliwisz Czasem trzeba chwilę czekać zanim się wbijesz na E40 Dziś na lwowskiej żółte rs4 b5 WKU a co dalej nie zdążyłem.... Kolego ładnie to tak pogonić 320hp subaraka. PS: dziewczyna na przejściu stała nieruchomo chyba z pół minuty
Opublikowano 30 Października 201411 l Pozdrowienia dla beżowej A4 B6 która była widziana na ul. Kopisto po 8 Chciałem Cię wpuścić z pasa włączającego ale wskoczyłeś szybciej A to ja mogłem być bo codzinnie tam wskakuję o tej godzinie, tylko kolor coś mi nie gra Tak czy inaczej pozdrawiam również.
Opublikowano 31 Października 201411 l Pozdrowienia dla klubowicza ze srebrnej B6, który dzisiaj stał obok mnie w korku przy wjeździe do Łańcuta ok 15.30. Ramki z tyłu aha blachy RLE ....86
Opublikowano 4 Listopada 201411 l Kto od Was (RRS ....) lata do Wiednia? Czarny avant B7 w S-line widziany koło 10:40 na sechsauserstrasse koło Zielpunkta na klubowych ramkach. Wysłane z iPhone
Opublikowano 9 Listopada 201411 l Dzisiaj o 18.40 widziany R7 Jarek na ul. Sikorskiego w kierunku Tyczyna, czarna B6 sedan z ramkami klubowymi i blachami R7 Jarek
Opublikowano 12 Listopada 201411 l Pozdro dla kolegi z czerwonej besti A4 B6 o numerach LTM ( jak sie nie mylę) o 17 na obwodnicy Rzeszowskiej mrugałem długimi Dzięki. Skąd ta bestia?? A tak na prawdę to nie zauważyłem, Pozdrawiam. Edytowane 12 Listopada 201411 l przez PILOT_24
Opublikowano 15 Listopada 201411 l Pozdro dla właściciela czarnego avanta b7 z przyciemnionymi szybami. Mijaliśmy się dziś koło szkoły w Palikówce przed południem a jakiś czas temu koło strzechy
Opublikowano 16 Listopada 201411 l Pozdro dla właściciela czarnego avanta b7 z przyciemnionymi szybami. Mijaliśmy się dziś koło szkoły w Palikówce przed południem a jakiś czas temu koło strzechy Wzajemnie, wzajemnie a dosłownie 3 minuty później mijałem sie z czarnym avantem B5 na drodze z Palikówki do Łąki z ramkami klubowymi
Opublikowano 16 Listopada 201411 l Przed chwilą całą drogę Przeworsk -> Rzeszów kolega ciemną B5 RZE 3CK?. Nie wiem czy klubowicz ale miło się razem jechało. Pozdrawiam
Opublikowano 20 Listopada 201411 l B6 Avant RBR.... z ramkami klubowymi widziany dziś rano (6:40) na Marszałkowskiej
Opublikowano 20 Listopada 201411 l są tu jacyś klubowicze z Zaczernia ?? Ja przez 8 miesięcy mieszkałem w Zaczerniu, teraz przeprowadziłem się do Rzeszowa ale codziennie przejeżdżam przez Zaczernie.
Opublikowano 20 Listopada 201411 l B6 Avant RBR.... z ramkami klubowymi widziany dziś rano (6:40) na Marszałkowskiej Witam , ja nie zauważyłem Ciebie, muszę dokładniej patrzeć
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Ja z Trzebowniska, więc bardzo blisko ; ) To tak jak ja a od dwóch tygodni przejeżdżam codziennie przez Zaczernie dwa razy dziennie i pewnie szybko się to nie zmieni
Opublikowano 24 Listopada 201411 l Za kim to dziś jechalem od Palikówki do Strażowa? Ciemno zielony sedan b5:-P Edytowane 24 Listopada 201411 l przez slimaczek89rz
Opublikowano 25 Listopada 201411 l Witam ! za mną jechałeś, chyba kiedyś też się tam mijaliśmy - tylko Trochę się śpieszyłeś Edytowane 25 Listopada 201411 l przez kam2