Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś o 15.55 na Piłsudskiego granatowa B5 sedan :decayed:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi z Srebrnej Audi B6 (rej RSR) na Podkarpackiej w Rzeszowie dzisiaj koło 18:30 ...

Chyba w poprzedni tydzień też się tam spotkaliśmy ;)

Opublikowano

Dzisiaj w Galerii Rzeszów - Alfar - jak zwykle miła pogawędka ale z tak inteligentnym człowiekiem jakim On jest to jak zwykle była przyjemność ;-)

Opublikowano

Jarek, widzę, że jednak boisz się, że Cie sypnę, bo nie wiem czym zasłużyłem na takie słowa ;)

Miło było się zobaczyć, dawno Was nie odwiedzałem, ale

to się zmieni do zobaczenia za niedługo na zlocie :)

P.S.: Twoja audiczka wyglada coraz lepiej :)

Opublikowano

Co to za kozak pocinał A7 3.0 T koło godz. 12 widziany w Rudnej Małej, śliczny niebieski kolor..

Opublikowano

Koledzy potrzebuje pomocy. Tak sie stalo ze moja fura troche sie nie popisala. Jestem 300 km od chalupy w okolicach Przemysla. Po drodze poczulem utrate mocy i zapalil sie check. Dojechalem do celu jednak z czasem uwidocznil sie mega pisk dobiegajacy z silnika (jak pisk klockow). Pisk znika po dodaniu gazu, po odjeciu pojawia sie. Na postoju piszczy. Czy jest ktos z okolic Przemysla zeby sprawdzic o co chodzi, chociaz podlaczyc pod kompa (wiem ze jest chu.. okres...) no ale moze. Oczywiscie ja bym podjechal. Kontaktowalem sie z moim mechanikiem i twierdzi, ze to turbina (na ostatnim przegladzie stwierdzil ze jest tam cos do wymiany chyba oringi czy cos) no i ze teraz sie rozszczelnila i wirnik piszczy. No ale najpierw komputer....Link nagrany na postoju

Opublikowano

Jakby co to sie odezwij :hi: Rzeszow

Polecam :)

Opublikowano

Koledzy mam pytanie do was. Gdzie w Rzeszowie można znaleźć warsztat/zakład które specjalizuje się w serwisowaniu Webasto ? Moje zastrajkowało, chodzi przez minutę, może dwie a potem wyłącza się. Po drugim odpaleniu, słychać jakieś strzały i też lipa. Będę wdzięczny

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdrowienia dla Kolegi z czarnego avanta b6 z klubowymi ramkami RLE 27...

Zmrugany na rądzie w Leżajsku ok 17:30

Odpowiedział awaryjnym :)

Opublikowano

Koledzy mam pytanie do was. Gdzie w Rzeszowie można znaleźć warsztat/zakład które specjalizuje się w serwisowaniu Webasto ? Moje zastrajkowało, chodzi przez minutę, może dwie a potem wyłącza się. Po drugim odpaleniu, słychać jakieś strzały i też lipa. Będę wdzięczny

Na załężu są majstry od webasto.

Opublikowano

Granatowy a4 b5 sedan przed lift felgi stalowe na klapie naklejka klubowa nr rej RJA 38... Widziany w Pruchnik koło Banku Spółdzielczego godz 12:15 . Pozdrowienia od a4 b5 avant czarny bezpośrednio za tobą mrugnąłem światłami ale żadnej reakcji .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdrowienia dla Kolegi z czarnego avanta b6 z klubowymi ramkami RLE 27...

Zmrugany na rądzie w Leżajsku ok 17:30

Odpowiedział awaryjnym :)

również pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś w Stalowej Woli widziany AVANT B6 na rejstracjach RNI na parkingu przy Okulickiego. Pozdrawiam z avanta na RTA.[emoji6]

Edytowane przez xBladex

Opublikowano

Widziany rano w sylwestra około 7.40 srebrny avant B5 na S19,skręcił na Aleję Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego,najprawdopodobniej pojechał w stronę Przemyśla z tyłu ramki klubowe.Pozdrowienia z czarnego avanta B7.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

18.09 pozdrawiam niebieskie audi a4 1.9 trasa Rzeszów - Przemyśl dawałeś radę nawet jak coś się odezwij pozdrawiam :)

rejestracja rpr04 dalej nie pamiętam

Edytowane przez ziomek435

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi wysiadajacego z czarnego b6 avant z klubowymi ramkami RNI....

Dzisiaj ok 12:18 W Stalowej Woli na ulicy Poniatowskiego przy banku BGŻ :hi:

Edytowane przez krystian3769

Opublikowano

Wczoraj około 15 na skrzyżowaniu kolo galerii Rzeszów b6 avant rkl z ramka z tylu. Pozdrawiam

Opublikowano
18.09 pozdrawiam niebieskie audi a4 1.9 trasa Rzeszów - Przemyśl dawałeś radę nawet jak coś się odezwij pozdrawiam [emoji4]
rejestracja rpr04 dalej nie pamiętam

Szara audi hehe pozdro
Opublikowano

to była niebieska na bank xD